MODNI TRENDOVI     27.04.2021.

Solo obuća – ljubav na prvi pogled

Iskusan tim, koji stoji iza domaćeg brenda SOLO, iza sebe ima decenije praktičnog znanja u oblasti dizajna i proizvodnje obuće, isključivo od prirodne kože. Koristeći jedinstvena svojstva novih materijala i tehnoloških procesa, kontinuirano ispunjavaju očekivanja dama širom sveta. Kroz svoje kolekcije predstavljaju zanimljiv spoj novih trendova, zanatskog umeća, praktičnosti, ali i pristupačnosti u ceni.

Prateći trendove koji dominiraju u modnom svetu, SOLO kolekcija za sezonu Proleće/Leto 2021. obiluje aktuelnim bojama, a “začinjena” je modernim detaljima i vanvremenskim dizajnom. 

Kolekcijom dominiraju ravni i udobni modeli, poput baletanki i mokasina koje je još 1957. godine glamurozna Odri Hepbern nosila u filmu “Funny Face”, demonstrirajući da žena samo dobija na ženstvenosti i u ravnoj obući.Za one koji vole visoke potpetice, pripremili su modele koji ni nakon više sati nošenja neće uticati na stabilnost i udobnost, jer svi SOLO modeli imaju savršeno izbalansiran pad i rastojanje između osnove stopala i štikle. 

Imperativ prilikom stvaranja svih SOLO kolekcija je udobnost i u to ime je domaći tim proširen dizajnerima iz Italije, koja je svetska matica kada je u pitanju pojam kvaliteta i udobnosti obuće.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ