PREDUZETNICI     15.03.2021.

Sonimi je produkt ljubavi prema ukusnoj i kvalitetnoj hrani

„Nije lako biti sam sebi 24h ‘šef’, nekad i ne spavati zbog posla koji ima da se uradi, ali je lepo kada radiš ono što voliš, što te ispunjava, kada možeš dan da kreiraš po svom.“, počela je razgovor sa nama Sofija Dautović, osnivač Sonimi brenda.

“ Ime Sonimi je nastalo od početnih slova članova naše porodice. Sonimi je produkt ljubavi prema ukusnoj i kvalitetnoj hrani. Sva hrana je spremana sa puno ljubavi i truda. “ , dodaje Sofija i osvrće se na to kako od početka ima poverenje zadovoljnih kupaca.

U širokoj ponudi ovog brenda možete pronaći razne poslastice i slaniše. Bilo da organizujete neko slavlje ili ne stižete da pripremite ukusnu hranu za nenajavljene goste, Sonimi je tu da usliša sve vaše želje. Najukusnije, pritom raznobojne kiflice i razna testa, torte, salate samo su deo ove šarenolike ponude.

„U mojim proizvodima svi sastojci su kvalitetni i bez aditiva. Moja najveća motivacija i neko ko je zaslužan što sam krenula ovim da se bavim je moj sin. Moja podrška i vetar u leđa je moj suprug, bez njih dvojice ne bi ni bilo ‘Sonimija’. „, kroz osmeh je dodala ponosna vlasnica Sonimija.

Celokupnu ponudu kao i narudžbine možete dobiti klikom na sonimi.beograd.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ