DUH     13.07.2022.

Spa veče kod kuće – doživljaj za sva čula!

Spa veče kod kuće je nešto što svakoj ženi neizmerno prija. Nekoliko sati samo za sebe, provedeno uz tihu muziku, dobru knjigu i omiljene kozmetičke proizvode je neprocenljivo. To vreme je dovoljno da se restartujete i napunite baterije. Pogledajte naše savete i predloge kako da uz spa veče kod kuće priredite sebi potpuni ugođaj!

Ženske neophodnosti

Spa veče nije spa veče bez odgovarajućih kozmetičkih proizvoda. Topla kupka za opuštanje celog tela i misli je dovoljna za početak. Na kosu možete naneti masku koja će je učiniti mekom i svilenkastom. Uklonite sve neželjene dlačice sa tela, a zatim kožu obradujte mirisnim losionom ili mlekom. Sa umornih stopala uklonite zadebljalu kožu i nanesite kremu koja će ih učiniti mekanim. 

Nakon što skinete šminku, očistite lice i nanesite masku za čišćenje lica. Kada nju isperete, na kožu namažite hranljivu kremu u skladu sa svojim tipom kože. Polako nam stiže jesen, pa je nega tada veoma važna. Iskoristite vreme koje imate samo za sebe da se negujete i ugodite svim čulima!

Ništa bez dobre knjige

Dok ležite u kadi ili nakon toga opustite se uz neku dobru knjigu. Nemojte čitati trilere ili akcione, već nešto laganije štivo, kako biste se potpuno opustili. Naša preporuka su ljubavni romani ili neke od brojnih motivacionih knjiga. U pozadini pustite tihu muziku, upalite mirišljave sveće i ostaje vam samo da uživate!

Zaboravite na brige

Možda nemate svakoga dana priliku za spa veče kod kuće, zato ga maksimalno iskoristite. Makar i na par sati zaboravite na brige probleme koje možda imate na poslu ili u ljubavi. To je samo vaše vreme i dopustite sebi da sve loše stvari jednostavno isključite.

Kako izgleda vaše spa veče kod kuće i koliko često imate priliku da provedete neko vreme sami sa sobom? Pišite nam!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ