VESTI     02.07.2020.

SPREMANJE ZA PLAŽU: Nije samo kupaći potreban!

 

Kada su u pitanju muškarci, njihovo spremanje za plažu podrazumeva samo kupaći. Ipak, kod žene spremaje za plažu je potpuno drugačije, njihova torba izgleda kao da su krenule na bliži put. Možda nekada i zavidimo muškarcima kako se brzo spreme u svim prilikama, ali žene ne mogu da obuku samo kupaći i pođu. Nadamo se da se pripremate za odmor, zato želimo da vam pomognemo kako ne biste nešto zaboravile. I zato vam dajemo odgovor na pitanje šta to većina žena nosi na plažu.

U saglasnosti smo da većinom nosimo iste stvari za plažu. Prva asocijacija na pripremu za  more je: kupaći, torba, šešir, Sunce, sve ono što nam mami osmeh na lice. Nigde ne krećite bez posebne torbe za plažu.  Oterajte ovo tmurno vreme tako što ćete izabrati torbu jarke boje sa šljokicama.

torba za plazu

Rezervni kupaći i knjiga

Ako pravite pauzu u toku dana, nemojte da sedite u mokrom kupaćem kostimu. Ponesite rezervni kupaći  i presvucite se. Da li vidite sebe kako ležite na ležaljci i čitate knjigu dok talasi zapljskuju obalu? Nadamo se da ćete to doživeti  ove godine. Ako se to ne desi, knjiga vam je svakako potrebna i za odmor na bazenu.

Šešir

Kupaći u dezenu ili boji koji je u trendu uklopite uz šešir kao obavezni modni detalj. Bilo da ste na moru ili možda kod kuće, birajte šešir kao vaš modni dodatak leti. Ne moramo da napominjemo koliko je važno da se  zaštitite od sunca.  Pored svih modnih detalja, brinite o zdravlju vaše  kožu uz pomoć kreme sa faktorom zaštite. Kremu kupujete na osnovu inteziteta sunca i tipa vaše kože. Ako imate svetlu kožu, birajte proizvod sa spf 50.

more

Slušalice

Da bi doživljaj bio potpun nosite slušalice. Ako već negde putujete, obezbedite sebi maksimalan uzitak. Slušalice za uši su obavezne za plažu ako želite da se opustite uz vama omiljenu muziku! Naravno, ako ste pristalica odmora samo uz zvuk talasa ili gledanja u vodu, slušalice možete izbaciti iz vaše torbe. Ipak, mi vam proporučujemo da ih imate za svaki slučaj.

Ukoliko se još niste odlučili gde ćete na odmor, pogledajte šta vam mi preporučujemo: Destinacije za savršen odmor!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ