LICE     13.05.2020.

Sredite obrve u nekoliko jednostavnih koraka

U nekoliko jednostavnih koraka i par Catrice proizvoda sredite obrve savršeno. Sredite obrve, a one će popraviti ukupni izgled lica, uokviriti ga i učiniti oči vizuelno većim. Kako biste izbegli eventualne greške i oblikovali obrve poput profesionalaca, sledite nekoliko saveta, jer dobro oblikovane obrve su san svake žene.

Pripremite sve što je potrebno kako biste oblikovali obrve

Biće vam potrebna:

Obična olovka – koja će poslužiti za određivanje oblika obrva.

Topao i vlažan peškir – držite ga na licu nekoliko minuta pre čupanja obrva, kako bi folikule dlačica popustile, a čupanje bilo lakše.

Pinceta – ukoliko ste početnik, odlučite se za pincetu s tankim vrhom, koja služi za čupanje tankih i uraslih dlačica ili onu s kosim vrhom, uz koju ćete imati bolju kontrolu. Pinceta s kockastim vrhom služi za čupanje više dlačica odjednom, stoga pripazite, kako s njom ne biste napravili pogrešan oblik. Kod čupanja obrva imajte na umu: manje je više. Trenutno su u modi prirodno oblikovane obrve, pa ne biste trebali preterivati pri njihovom čupanju.

U MODI SU PRIRODNO OBLIKOVANE OBRVE

Sredstvo za popunjavanje eventualnih praznina – možete upotrebiti senku, olovku za obrve ili gel maskaru u boji.

Češljić za obrve ili aplikator – definisaće prirodan izgled luka obrva i daće im gustinu.

Za početnike je najbolja olovka za obrve jer je jednostavna je za korišćenje i izvrsna za definisanje obrva. Olovku možete upotrebiti kako bi stvorili lažne dlačice na obrvama ili popunili praznine, a da bi izgledalo što prirodnije, na kraju iscrtavanja četkicom pređite preko obrva.

ZA POČETNIKE NAJBOLJA JE OLOVKA ZA OBRVE

BROW COMB PRO MICRO olovka za obrve popunjava obrve tačno i prirodno. Zahvaljujući svom uskom trostrukom vrhu svaki je potez savršen: za prekrasne, guste obrve. Linija nudi pet nijansi koje sada više individualno dopunjavaju različite boje obrva.

Popunite eventualne nedostatke i definišite obrve

Ukoliko vaše obrve nemaju prirodnu gustinu, eventualne praznine možete popuniti senkom, olovkom za oči ili gel maskarom u boji. Odličan izbor je BROW COLORIST SEMI-PERMANENT maskara za obrve. Boja obrva trebala bi uvek biti za nijansu svetlija od boje kose, osim kod plavuša, gde vredi obrnuto pravilo.

ZA GUSTINU OBRVA KORISTITE SENKU ILI OLOVKU

Ukoliko želite naglasiti obrve, preciznost, volumen i dosledna boja su nužni. Sa Colour Coloristom, polu-prozirnom maskarom za obrve, ovo nije problem. Posebna prednost: ako redovno koristite maskaru oko dve nedjelje, postupno tonira obrve. To ih automatski čini punim i prirodno lepim.

Idealan alat za prekrasne, oblikovane obrve je i praktičan CATRICE set za obrve. Iako je malen i zbog toga idealan za u torbicu, jako je praktičan i ima baš sve što vam treba za uredne obrve.  Uz pincetu, četkicu i ogledalo, takođe, sadrži i dve nijanse pudera za svetlije i tamnije obrve, koji se savršeno mogu uskladiti sa bojom prirodnih obrva. Sve to u elegantnoj kutijici. Zgodno, zar ne?

ZA DODATNO UČVRŠĆENE OBRVE KORISTITE PROVIDNU MASKARU

Kako bi vaše obrve ostale savršene i ukoliko ih želite dodatno učvrstiti, na obrve nanesite providnu maskaru. Lash Brow Designer Shaping and Conditioning gel maskara ima transparentnu i brzo-sušeću nježna teksturu s pantenol sastojcima, dugotrajna je i sa prirodnom završnicom, pa dovodi vaše obrve i trepavice u red u trenu. Pruža prirodan izgled i krajnji dugotrajan izgled za definisani eye make-up.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ