LICE     05.07.2016.

Šta je kabuki četkica i za šta se koristi

Bez alata nema zanata – ovom krilaticom vode se profesionalni šminkeri, pa i ne čudi što njihove beauty uglove krasi mnoštvo četkica za šminkanje. Naravno da nam za svakodnevno nanošenje šminke nije potrebno više od par četkica, a mi ćemo vam danas predstaviti jedan apsolutni favorit među make up četkicama – kabuki četkicu.

Kabuki četkica je pogodna za nanošenje tečnih, ali i praškastih, tvrđih tekstura. Posebno je pogodna za nanošenje bronzera jer zbog gustine, rasporeda dlake kao i oblika ova četka omogućava suptilan, nežan, ali istovremeno efektan „final touch“ na vašem licu.  Kabuki četku lako ćete uočiti na polici u drogerijama – niska je i debela. Dostupna je i baby kabuki četkica koja je pogodnija za transport i nošenje u neseseru.

Essence-Kabuki-Brush-Review3

Kabuki četkom možete setovati puder na licu, a možete je koristiti i za nanošenje praškastih proizvoda na vrat, dekolte i recimo – ramena kada želite da ih istaknete.

Na našem tržištu dostupno je više varijanti ovog tipa četki, raznih proizvođača i cena. Drogerijski brenodvi, poput essence-a, imaju svoju varijantu i cena se kreće oko 600 dinara.
Ne zaboravite da redovno perete i pravilno održavate kabuki četkicu.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ