VESTI     29.09.2020.

Šta uvek treba da imate u automobilu?

Pored nekih osnovnih stvari koje uvek treba da imate u automobilu, postoje i one neke stvari koje vam možda na prvu ne bi pale na pamet, a zapravo su i te kako korisne. Mi smo vam za danas pripremili nekoliko saveta šta je ono što uvek treba da imate u automobilu!

Voda i žvake

Jasno je zašto vodu uvek treba imati kod sebe. Sjajna stvar za osveženje su i neke bombonice ili žvake. I još jedna bitna stvar jeste i neka grickalica, ako ste ceo dan napolju pa ogladnite. To može biti neki keks ili nešto što može stajati u autu, a da se ne pokvari.

Maramice i sredstvo za dezinfekciju

Obične papirne vlažne maramice su uvek neophodne. A sada u vreme epidemije neophodno je sredstvo za dezinfekciju, a vidu alkohola ili gela za suvo pranje ruku.

Držač za telefon

Nikada nemojte koristiti telefon dok vozite! Ukoliko baš morate da obavite neki bitan poziv telefon stavite na držač za telefon i uključite zvučnik. 

Patike za vožnju

Obavezna stvar u svakom automobilu jeste udobna obuća za vožnju. Ako na posao nosite štikle i neke manje udobne cipele, patike za vožnju će vam biti izuzetno korisne.

Torba za trening

Ako nakon posla žurite u teretanu uvek u gepeku imajte spremu torbu sa opremom za trening.

Neseser za prvu pomoć

 U autu uvek treba da imate vlažne maramice za skidanje šminke, ako nakon posla žurite na trening. Zatim obavezno dezodorans. Poželjan je šampon za suvo pranje kose, četka i gumica za kosu. Uvek kod sebe imajte i uloške ili tampone.

Ako nakon napornog dana želite da produžite negde na piće, uvek sa sobom treba da imate maskaru, bronzer i rumenilo kako biste se malo našminkale nabrzaka. Naravno i labelo je obavezno.

Šta vi uvek imate u svom automobilu? Pišite nam!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ