DUH     16.09.2020.

Šta vas inspiriše?

Danas imamo jedno zanimljivo pitanje za vas – šta vas inspiriše? Inspiracija je za svakoga različita stvar. Za nekoga veoma očita u svakodnevnim dešavanjima, a nekome izuzetno teška za pronaći kada je najviše potrebna. Svi ljudi su različiti, te različito i pojme inspiraciju i različito je prihvataju. Mi smo vam pripremili nekoliko bitnih stvari o ovoj temi, a vi razmislite o tome šta vas inspiriše ovih dana.

Porodica

Porodica je osnov svega i tu uvek možete pronaći nešto što će vas inspirisati motivisati. Uvek postoji barem neka stvar ili neka osoba u vašoj porodici zbog koje ćete se osećati inspirisanim. 

Knjige i filmovi

Poslednjih godina sve prisutnije su knjige koje služe upravo da vas inspirišu, motivišu, podstaknu da uradite nešto sjajno za sebe, posao, obrazovanje ili druge ljude. Takvo štivo je naša topla preporuka jer ga možete čitati iznova i iznova kad god se osetite lenjim da se pokrenete. Isto važi i za filmove!

Inspiracija je svuda 

Nekada je potrebno pogledati kroz prozor i u sunčanom i vedrom danu pronaći inspiraciju da se pokrenemo i uradimo mnogo toga. A nekada  se čini da baš ništa ne pomaže. Trudite se da u svakom danu pronađete baš tu jednu stvar koja će vas inspirisati. 

Pogledajte neki Ted talk ili inspirativan youtube video. Bacite pogled na zanimljive instagram profile ili listajte Pinterest. To su mesta na kojima možete pronaći inspiraciju za razne stvari, od ličnog razvoja, zdrave ishrane i treninga, preko odnosa sa drugim ljudima, prijateljstva i ljubavi, do inspiracije za posao i neke nove projekte. 

Prirodno je da dođe neki period gde će vam faliti nešto da vas pokrene. Ako taj period potraje duže i često se dešava, naš savet je da porazgovarate sa stručnim licem. Iako to deluje možda kao nepotrebno, verujte nam da će vam i te kako pomoći!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ