MODNE VESTI     30.10.2019.

Stil nesvakidašnje devojke: Najbolja Rijanina izdanja!

Oduvek poznata po neobičnom stilu oblačenja, nesvakidašnjim kombinacijama i nestandardnom izgledu. Pored muzike, ima i svoju modnu kolekciju, parfeme, kolekciju donjeg veša, kolaboracije sa mnogim poznatim brendovima,  kao i svoj brend šminke. Neko je ko diktira trendove, a za vas smo pripremili neka od njenih najboljih izdanja!

Autentičnost

Još od svojih prvih pojavljivanja na svetskoj sceni Rijana zrači autentičnošću. Nikada se nije uklapala u šablone društva i uvek se po nečemu izdvajala. Gde god da se pojavi pleni jedinstvenom energijom a njene kombinacije privlače pažnju svih prisutnih. Svojim jedinstvenim stilom očarala je ljude širom sveta, a mnogi su taj stil pokušali i da kopiraju. Pogledajmo njene najbolje kombinacije!

Nova kolekcija

Podsetimo, Rijana je u maju mesecu publici predstavila svoju kolekciju kojom dominiraju svetle i pastelne boje. Zanimljivi sakoi, oversize jakne, istaknuta ramena, džins, ukratko – ono što se od nje i očekivalo. Kolekcija je izazvala fantastične komentare a ljudi širom sveta su zaljubljeni u stil ove svetske zvezde! �

Pogledajte i sledeća Rijanina izdanja koja ostavljaju bez daha:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ