MODNE VESTI     18.04.2019.

Stil vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl, tokom trudničkih dana

Dok većinu  trudnica u poslednjem trimestru trudnoće viđamo u udobnoj odeći  i obući vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, ostaje verna svom stilu i eleganciji.

Na panel diskusiji kraljičine fondacije “Queen’s Commonwealth Trust” gde je preuzela novu ulogu potpredsecnice, videli smo je u mini haljini brenda Reiss i sakou Aleksandar Mekvin, sa torbicom Stele Mekartni i nezaobilaznim Manolo Blahnik salonkama.

Vojvotkinja i vojvoda od Saseksa prisustvovali su krštenju 9-omesečne Lene Elizaber, ćerke Harijeve rođake Zare Tindel. Za tu priliku Megan je odabrala vintidž Dior kaput sa upečatljivim dugmićima, koji podseća na kaput koji je Džeki O. nosila dok je bila trudna. Upotpunila je izgled beretkom Stivena Džonsa i geometrijskom torbicom iz potpisa Viktorije Bekam.

Pogledajte i ostale  fotografije ove šik trudnice:

Na potpisivanju Knjige saučešća u ambasadi Novog Zelanda:

https://www.instagram.com/p/BvMkeVzlVFS/

I dok iščekujemo rođenje još jedne kraljevske bebe, britanska javnost diskutuje o polu i imenu. Ako je verovati prognozama kladionica, beba će biti žensko i zvaće se Dajana, po majci princa Harija, za šta je kvota na kladionicama 4 prema 1. Poznavaoci kraljeviskih prilika sumnjaju da će ime biti Dijana, kako ne bi mnogo podsećalo princa na prerano preminulu majku, ali vrlo je moguće da će joj, ako bude devojčica, to  biti srednje ime.

A kako se vama sviđa stil Megan Markl tokom trudničkih dana?

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ