KOSA     09.05.2017.

Svi obožavaju LOB frizuru!

Stilizovanje kose predstavlja mnogo više od običnog čina. Naročito u letnjem periodu kada nam razni preparati ne idu u prilog i kada nam je potrebna baš odredjena frizura koja će ići uz letnju haljinu ili bilo koju odevnu kombinaciju. Potrebno je da budebašpoputleta – vruća, nestašna, nova.
Ukoliko ste na pragu promena, želite da osvežite svoj izgled, poručite ljudima oko vas da ste tu da pokupite sve poglede, onda vam preporučujemo frizuru koja ističe crte lica i koju uvek rado nose holivudske zvezde poput Selene Gomez, KendalDzener, Olivije Palermo.

U korak sa trendovima postaviće vas Lob (Long Bob). To je frizura koja pretpostavlja dužinu kose koja se nalazi ispod brade, a iznad ramena, koja može ponekad i da dodiruje. Može biti ravno ošišana ili u obliku slova “A” – pozadi kraće, napred duže. Odgovara svim tipovima kose i lica, što je čini najzahvalnijom vrstom frizure.
Prednost Lob frizure je što se može stilizovati na različite načine. Ukoliko želite izgled opasne punk-rock devojke, napravite blage talase u kosi, natapirajte  pramenove i razbarušite kosu. Za simpatičan i nežan izgled možete dodati pletenicu ili, ako ste ljubitelj ravne kose ili žurite na posao, poslužite se presom za kosu i dobićete urednu poslovnu frizuru. Možete nositi Lob sa dubokim razdeljkom za glamurozan izgled ili šiškama i dobićete osveženi izgled. Podignite kosu u nehajnu malu punđu na vrhu glave ili stavite šešir. Postoji bezbroj mogućnosti za raznovrsne frizure i novi izgled svakog dana, dok na vama ostajete da odlučite kako ćete stilizovati i izneti pravu divu od frizure – Lob.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ