JollyWoman

Tape – in: nadogradnja koju biraju svetske zvezde

Kosa
28.02.2020.

Trenutno najpopularnijih tehnika nadograđivanja kose u svetu su „tape – in“ ekstenzije. Ova metoda je veoma brza, laka i jednostavna za održavanje. Za razliku od drugih ekstenzija, “tape-in” nadogradnja se sastoji od pramenova koji su šire raspoređeni, a tanji i samim tim daju najprirodniji izgled. Ovaj tip nadogradnje se najmanje oseća na dodir i spojevi su najmanje vidljivi.

Ova nadogradnja zadobila je simpatije dama širom sveta. Metoda koja je veoma brza i laka, postala je omiljena i među profesionalnim frizerima.

Tape extension metoda sastoji se u tome da se pramenovi vaše kose nanose na silikonske trake, kod kojih se sa jedne strane nalazi lepljiva traka. Jedan pramen sa silikonskom trakom se stavlja pri vrhu vaše kose, sa lepljivim delom okrenutim ka gore, nakon čega se nanosi tanak sloj vaše kose i ponovo sloj silikonske trake. Po završetku, pegla za kosu služi za topljenje, odnosno učvršćivanje silikonske trake. Metoda tape – in extension, poznata je još pod nazivom sendvič metoda, jer sam postupak ima takav efekat. U zavisnosti od kvaliteta vaše kose i brzine njenog rasta, ova tape-in nadogradnja kose može da krasi Vaš izgled od 2-3 meseca na dalje, dok sama lepljiva traka može da se obnavlja više puta.

Brigu o mojoj kosi prepustila sam već duže vremena beauty concept storeu „Sophie’s Beauty Line“ i njihovom masteru Filipu. Kako imam tanku i kratku kosu, za nadogradnju smo koristili kosu njihovog partnera, Extension Studia Danijele Jovetić, koji nabavlja kosu i samostalno je tretira i obrađuje prema poslednjim hair care standardima. Posebno je peru, klasiraju, farbaju, sve pre same aplikacije, jer studio dobija potpuno prirodnu kosu sečenu u repu. Nakon toga kosa se obrađuje: prave novu boju i, zajedno sa vama, biraju teksturu i apliciraju je kako bi kosu što bolje uklopili sa vašom kosom! Njihova kosa vrhunskog kvaliteta je najbolja na tržištu, a klijentkinje koje se iznova vraćaju u salon i preporučuju njhove usluge upravo su dokaz za to! Kvalitet usluge, profesionalnost i posvećenost klijentkinjama je upravo ono što ih izdvaja. 

Osim što su moju kosu transformisali ovom nadogradnjom, “Sophie’s Beauty Line” je ekskluzivni zastupnik brendova Balmain, Philip B. i Redken za Crnu Goru, pa vam toplo preporučujem da im prepustite brigu o vašoj kosi, uživate u lepoti vaše nove kose i saznate zašto svetske zvezde biraju upravo ovu metodu nadograđivanja kose. Uz ovaj tim, i vi možete imati kosu manekenki sa pariške modne scene.

Piše Kana Tomašević

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!