Bazar preduzetnica     25.02.2022.

Tašne u obliku knjige koje prete da osvoje svet, B∞k88bag

B∞k88bag je mali atelje koji pravi nesvakidašnje ručno rađene, personalizovane tašne od različitih materijala karakterističnog oblika po ugledu na knjige.

B∞k88bag tim čine dve mlade žene iz akademske zajednice. Atelje se nalazi u Beogradu.

Trebalo je nekoliko meseci da pronađu odgovarajuće modelare i materijale za ove neobične torbe.

Tašna u obliku knjige modni je aksesoar koji je osvojio dame još davne 1990. godine. Među prvim dizajnerima pojavila se kreatorka Paloma Pikasso. Upravo po ugledu na nju Olympia Le Tan, francuska dizajnerka od 2009. godine kreira na tekstilu vezene knjiga tašne.

Usled želje da se ne bave samo naukom u dotadašnjoj formi želele su da pretoče znanja i u kreativnim industrijama. Nauka i moda su uslovljene, i kao takve su dovele da kreiramo ekskluzivne, elegantne i unikatne tašne koje pričaju posebnu priču, čuvaju kulturno nasleđe, ali i istražuju ličnost vlasnica koje ih nose. Filozofija brenda je kombinovanje mode i kulture, kao i mogućnost implementacije lične identifikacije klijenata u modni dodatak. Dizajnerke su želele da njihove tašne budu “bezvremenske”, jer moda za naukom i kulturom nikada neće proći. Baš kao takve nam poručuju da uprkos vremenu ne blede i uvek su u “modi”.

Na prvi pogled, izgleda da je B∞k88 tašnu stvarno teško razlikovati od knjige s tvrdim koricama. Pored toga, razmišljalo se u smeru, koji bi to modni detalj mogao da bude atraktivan, autentičan, a pre svega i društveno prihvatljiv među ženama. Međutim, ispostavilo se da su ipak naši prvi kupci bili muškarci koji su želeli da obraduju svoje dame i pošalju im poruku na poseban način.

Knjiga-tašna idealan je poklon za sve one koji u žele da budu jedinstveni.

B∞k88bag tim nam poručuje, ako vaša omiljena knjiga nije baš popularna – ne brinite, izrađuju ih i po narudžbini. Naš B∞k88bag koncept je baziran na prilagođavanju kupcima, pri čemu pomažemo našim klijentima da njihovu zamisao pretvorimo u personalizivan dizajn kreiranjem autentične tašne. Na B∞k88bag tašni se mogu pojaviti najrazličitije šare i paterni, znamenite ličnosti, građevine, umetnička dela i personalizovani detalji i motivi. Kupac može izabrati naziv dela, autora, određeni motiv koga želi nositi u svojim rukama. 

B∞k88bag tašne su dostupne u veličinama 16x 20cm. Svakva tašna je ručno izrađena korišćenjem savremenih tehnologija veza, laserske 3d štampe i visokokvalitetnih materija koji mogu biti od pliša ili najkvalitetnije kože. Ovu tašnu dodatno krasi i elegantna kićanka koja se takođe izrađuje ručno i po želji kupaca. Može biti od kože ili luksuznog svilenog konca i kao takva daje posebnu notu elegancije tašni.

Njihov mali studio postoji svega nekoliko meseci.

Ove dve mlade žene su razmišljale i o funkcionalnosti. Svaka dama voli da nosi tašu na više načina. B∞k88bag je 3 in 1 model.  Može se nositi kao koktel tašna, ali tu je i elegantni kaiš koji ovaj model pretvara u ručnu tašnu ili tašnu koju možete nositi preko ramena.

Za više modela i informaciju o cenama

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ