MODNE VESTI     17.09.2016.

Tejlor Hil – lepo lice koje osvaja modne piste

Da li vam ime Tejlor Hil zvuči poznato? Ne? Pa čak iako je tako, vrlo je verovatno da ste se u nekom trenutku susreli sa nekom od njenih fotografija i poželeli baš njenu šminku, frizuru, haljinu. Mlada, inspirativna i veoma atraktivna brineta pripada novoj generaciji top modela koji pored Pinteresta i Instagrama munjevito osvajaju i modne piste. Aktuelni mesec mode je dobar dokaz za to.

Na nedelji mode u Njujorku nosila je modele Džejson Vua, Aleksandra Vanga, Marka Džejkobsa, Ralf Lorena, Majkla Korsa, Done Karan, Tomija Hilfigera… A to je samo delić njene zavidne biografije.

tejlor-1-copy

Tejlor Mari Hil je američki model i jedan od aktuelnih Viktorijih anđela.  Zajedno sa Belom Hadid se nalazi na septembarskoj naslovnoj strani legendarnog pariskog Voga. Topšop je odabrao da baš ona bude zaštitno lice njihove kolekcije za jesen/zimu 2016. godine. Jednostavno rečeno, ukoliko ste dizajner visoke mode, urednik ili fotograf  na spisku svojih želja  imate i njeno ime.

U svet modelinga je ušla sa svega 14. godina, a već na početku svoje karijere pojavila se u kampanjama za brendove kao što su Intimisimi, Forever 21 i H&M. Najozbiljniji pomak u njenoj karijeri svakako predstavlja 2014. godina kada  je postala deo velikog spektakla kakav je Victoria’s Secret Show. Već naredne godine Tejlor je dobila krila i postala deo najprovokatvnijih i napoznatijih anđela na svetu.

Njeno lice je lako upamtiti a njenu lepotu je tako lako opisati kao specifičnu i tim epitetom je već rečeno mnogo. Pune usne, dubok pogled boje mora i obrve koje se nalaze u rangu sa čuvenim obrvama Kare Delavinj, su samo neke od njenih karakteristika koje je čine savršenom muzom mnogih dizajnera i modnih urednika.

tejlor-3-copy

Svrstavaju je u kategoriju nove generacije manekenki koje osim klasičnih medija mudro koriste i nove, digitalne medije za svoju ličnu ali i promociju brendova za koje rade. Kendal,Bela, Gigi, Karli Klos su samo neka od imena sa ove liste čija moć leži u činjenici da za njih znaju i ljudi van modne industrije. Uz gotovo 5 miliona pratilaca na instagramu njen uspeh u novom modnom poretku skoro da je zagarantovan.

Treba li još dodati da je Tejlor jedno od zaštitnih lica brenda Džimi Ču? Ili da u biografiji ima revije za Šanel, Balman, Dolče i Gabana, Versaće? Kada je u pitanju ova lepotica iz Kolorada čini se da i pored svih ovih imena njeno vreme tek dolazi. Mi smo spremni da je vidimo na vrhu.

tejlor-5

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ