Praznični Bazar     30.12.2023.

“THE PLAST” DOO, sistemi zaštite od sunca i insekata – najkvalitetniji aluminijumski materijali koji garantuju dug vek trajanja i novi TREND plise venecijanera

“THE PLAST” DOO već dugi niz godina za svoje klijente proizvode komarnike i plise venecijanere. Komarnici su izrađeni od najkvalitetnijih aluminijumskih materijala koji garantuju dug vek trajanja.

U njihovoj ponudi se može naći nekoliko modela komarnika za vrata i prozore kao i plise venecijanera koji su specifični sistemi zaštite od sunca. Materijali za plise venecijanere se rade u velikom broju boja i dezena, od transparentnih (propuštaju svetlost i toplotu) do netransparetnih tzv. “black out” ( potpuna zaštita od svetlosti). Kao takvi, plise venecijaneri su postali novi trend na tržištu i idealna zamena za nekadašnje klasične aluminijumske venecijanere.

Našli su svoju široku primenu u sistemima zaštite od sunca. Osim za velike staklene površine, stambene i poslovne objekte, idealni su za krovne prozore, kampere, jahte, brodove, zimske bašte, ali i kao pregradni zidovi, paravani. Imamo dugogodišnju saradjujemo sa proizvodjačima stolarije i monterima, na obostrano zadovoljstvo, uz kratke rokove isporuke i garanciju kvaliteta.

Opremaju poslovne prostore, hotele, restorane kao i privatne objekte. 

𝐏𝐫𝐨𝐢𝐳𝐯𝐨𝐝e: 

  1. plise komarnike 
  2. fiksne komarnike
  3. utisne komarnike
  4. rolo komarnike
  5. plise venecijanere
  6. plise paravane
  7. plise zavese za krovne prozore i još mnogo toga.

Ispred ovog zanimljivog i uspešnog brenda stoji direktorka i osnivač Branislava Takač.

Za više informacija i kupovinu posetite link ispod.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ