MODA     05.10.2017.

„The Spot“: novi koncept shoppinga

U Delta City-u u Podgorici sinoć je svečano je otvorena nova multi brend radnja „The Spot“! Vrhunski modni, lifestyle i sportswear modeli obuće i garderobe vodećih svjetskih brendova, zaštitni su znak „The Spota“-a, koji je, nakon prodavnica u Beogradu i Novom Sadu otvario svoja vrata i modnim sladokuscima u Podgorici.

 

Za one koji biraju, a znaju kako da izdvoje svoj stil, oni su „The Spot“. Otvoreni su za osobe koje spajaju trendove, biraju sportski fazon, a nose ga kao modni look, prepoznaju kvalitet i od njega usvojaju najbolje jer stvaraju svoj stil. Imaju ponudu koju smo svi željno iščekivali, na najboljim lokacijama u Podgorici, Beogradu i Novom Sadu, pa vas čekaju u novom konceptu multibrand šopinga, sa odabranim kolekcijama brendova Adidas, Asics, Colmar, EA7, Nike, Puma, Reebok, Robe di Kappa, Superdry i njihovom ekskluzivnim modelima. U „The Spot“-u vjeruju da svako ima svoj stil iznad trenda, da je zadovoljstvo iznad kupovine, veruju u prave izbore i na pravom mjestu.

 

Kolekcije koje se mogu naći u „The Spot“ radnjama su inspirisane sport i lifestyle stilovima na potpuno jedinstven način za žene i muškarce. „The Spot“ omogućava svojim klijentima da iskažu svoj stil kroz širok asortiman odjeće, obuće i aksesoara, a #markyourown je već postao prepoznatljiv hashtag ovog brenda na društvenim mrežama. Takođe, „The Spot“ radnje su prava moderna i šik opremljena mjesta, pa se, na primjer, u svakoj radnji nalazi jedinstveni  “adidas corner” sa original adidas namještajem, što je jedinstveno na našim prostorima.

 

Naša ekipa „The Spot”-u  želi dobrodošlicu u Crnu Goru i uspješno poslovanje, a vama, dragi čitaoci, preporučujemo da što prije posjetite ovu premium radnju u Delta City-u u Podgorici i osjetite zadovoljstvo novog kocepta kupovine, kroz udobnost, stil i kvalitet!

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ