MODNE VESTI     12.03.2020.

Top 4 saveta za NAJBOLJU kombinaciju nakita

Skoro da ne postoji žena koja ne voli nakit i koja ga ne nosi. Pogledajte naše savete kako da kombinujete nakit i uvek izgledate savršeno!

Manje je više

Kada je nakit u pitanju najvažnije pravilo je – manje je više! Nikako ne preterujte sa nakitom. Kada stavite ogrlicu, narukvice, sat, minđuše, pa još i prsten, to je zaista previše. Mnogo stilizovanije i lepše ćete izgledati ako nosite dva komada nakita umesto pet.

Vodite računa o bojama!

Kada kombinujete različite komade nakita obavezno vodite računa o bojama. Zlatni i srebrni nakit ne idu zajedno, a nakit u nekim veselim bojama je bolje da nosite samostalno, da ne biste izgledali previše šareno.

Ne preterujte sa nakitom na rukama

Koliko god volite narukvice, nemojte preterivati. Nema potrebe da nosite pet različitih narukvica na ruci. Ukoliko nosite sat, ostatak nakita uskladite sa njim. Isto važi i za prstenje.

Usklađeno sa garderobom

Vodite računa kako kombinujete nakit sa garderobom koju nosite. Uz rolke možete nositi veće ogrlice, a uz dekoltirane majice kraće i tanje ogrlice. Ukoliko nosite svedenu odevnu kombinaciju, sa nakitom možete eksperimentisati. Ali ukoliko se odlučite za kombinaciju veselih boja i upečatljivih odevnih komada, nakit neka bude sveden i obrnuto.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ