MODNE VESTI     19.04.2020.

Top 10 trendova torbi koje će se nositi ovog leta!

Da li postoji neka žena koja ne voli torbe? Mislimo da se svi slažemo u odgovoru, a ako i postoje, to je veoma mali broj. Kako bismo spremne dočekale leto, hajde da vidimo koji su to noviteti, kada je reč o jednom od omiljenih aksesoara kod dama.

Pogledajte 10 najpopularnijih trendova torbi na koje bi trebalo da obratite pažnju ovog leta!

narandzasta torba

1. VELIKE TORBE

Što je veća torba, to bolje! Verujemo da će se mnoge dame obradovati ovom trendu, jer nama je uvek svašta potrebno da imamo pri ruci.

torbe leto moda

2. PLETENE TORBE

Od kada niste nostili pletene torbe? Sigurno veoma dugo. Sada je pravo vreme, ukoliko ste sačuvali neku od pre, da je izvadite i kombinujete uz razne odevne kombiacije.

torbe leto moda

3. TORBE SA LANCEM

Očekujte da na torbama, umesto običnog kaiša, vidite razne vrste lanaca. Kako od plastike, tako i od metala, kombinacije su mnogobrojne.

torbe leto moda

4. MINIJATURNE TORBE

Da budemo iskreni, ove torbice služe da upotpunimo svoj autfit ili da napravimo neku super fotografiju za društvene mreže, jer u ove minijaturne torbe malo šta može da stane, pa praktične namene skoro i da nema.

bela torba

5. BUCKET TORBA

Jedan od omiljenih modela ovog leta! Veoma lako se kombinuje uz dnevne odevne kombinacije, a pored toga je i vrlo praktična.

crna

6. DAMSKA TORBICA

Ovaj oblik torbi dominirao je na svetskim modnim pistama. Savršeno pristaje svakoj elegantnoj odevnoj kombinaciji.

siva

7. PISMO TORBE

Veoma su lake za usklađivanje sa garderobom. Možete ih nositi uz večernju odeću u ruci, ali i uz neki ležerni dnevni stajling ispod ruke.

orange

8. TORBICE ZA VRAT

Ukoliko ne volite da nosite mnogo stvari, već su vam telefon i novac sasvim dovoljni, onda je ovo idealan izbor za vas.

bela torba

9. TORBA NA RAME

Mnogi trendovi iz ’90-tih godina su se vratili, a evo ga i još jedan! Ali, deluje nekako osvežavajuće na modnoj sceni, zar ne?

roze

10. NARANDŽASTE TORBE

Boja koja se definitivno izdvojila, kada su torbe u pitanju, je narandžasta! Unosi neverovatnu vedrinu, a spremite se za leto u njenom znaku.

torbe leto moda
Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ