MODA     23.03.2018.

Trendi nakit stigao i na crnogorsko tržište!

Šik detalji su, svakako, ključ svake kombinacije i daju posebnu notu, te određuju izgled kompletnog outfita – vjerovali ili ne. Nakit „Must Have It“ je kreativna radionica dvije prijateljice za izradu nakita i modnih detalja, a njihova ljubav prema ovom poslu i ručnoj izradi aksesoara bila je motiv da se otisnu u cijelu ovu priču. Osim ogromne ljubavi prema nakitu ručne izrade, želja im je bila da, osim svog dizajna, trendi i prepoznatljive komade nakita učine dostupnim svim onim ženama koje sebi ne mogu priuštiti skupi nakit, poput Chanela, Gucci i sl. Za kratko vrijeme, nakit „Must Have It“ dostigao je veliku popularnost u Srbiji, a nedavno su odlučile da krenu u novu avanturu i osvoje crnogorsko tržište! Iz tog razloga, želimo vas upoznati sa omiljenim komadima koji dolaze iz ove divne radionice.

Broš je nastao još u antičko doba i služio da ukrasi i drži haljinu ili komad garderobe. Ovo je komad koji  nikada ne izlazi iz mode i ima tu draž da čak i kada je antikvaran može da izgleda veoma moderno u kombinaciji sa dobrim komadom odjeće. Broš je sjajan ukras za svaku odjevnu kombinaciju. „Must Have It“ je dizajnirao prvi broš sa Chanel CC logom prije dvije godine, i s ponosom ističu da su po ovom brošu prepoznatljivi i da su prvi uveli trend nošenja ovih divnih aksesoara. Kombinacije boja i materijala, kao i veličinu možete izabrati, a dostupne su i minđuše i narukvice sa istim logom. Rade ih sa puno pažnje i ljubavi, a njihov nakit izgleda uredno i prefinjeno.

Personalizovani broš je detalj koji će svakoj kombinaciji dati lični pečat. Radi se o broševima u obliku slova, sa srcem, krunicom ili bez ičega, koji su hit postali prošle sezone. Estetika i urednost u izradi je ono što prati ovu fenomenalnu kolkciju broševa, ali i najviši standardi izrade u ručnom radu.

Ako ste dovoljno matori da se sjećate modnih trendova devedesetih, onda se sigurno sjećate da su bukvalno sve djevojke furale dvije vrste minđuša – velike, plastične u različitim oblicima i čuvene metalne alke. Ove sezone alke su se vratile na velika vrata i, iako znamo da se mnogi tome neće obradovati, moramo da priznamo da izgledaju kul. Vjerovatno se kada vidite ove minđuše odmah sjetite J.Lo, koja nikada nije prestala da ih nosi, bez obzira na trenutne trendove. Prevelike minđuše su hit ovog proljeća, ako sudimo po trendovima u nakitu i brojnim kolekcijama koje uključuju baš ove modele minđuša. Poslednji put su bile hit tokom 90 – ih godina, kada su djevojke nosile alke gotovo sa svakom odjevnom kombinacijom. Danas su se vratile na velika vrata i, za razliku od devedesetih, sada su ukrašene raznim detaljima, ornamentima, perlama, ali ima i onih koji su vrlo minimalističke i jednostavne.

Nakit: „Must Have It“ Montenegro

Fotografija: Nikola Radović

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ