MUVANJE     15.02.2020.

Tri „mane“ na koje žene OTKIDAJU kod muškaraca!

Šarmantan muškarac je kod svake žene drugačije opisan. Opet, ima onih koji na sebi svojstven način uvek privuku pažnju. Međutim, postoje te sitnice, „mane“ na koje žene otkidaju.

Naočare za vid

Iako smo u detinjstvu izbegavali dečake koji su imali taj štreberski izgled danas su naočare jedan savršen modni detalj koji izaziva veliko interesovanje kod žena. Dobro odabrane naočare s dioptrijom daju dojam iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima može odoleti retko koja žena.

Trodnevna brada

Mlada brada od svega tri dana pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

Pokoja seda

Anketa sprovedena na uzorku žena pokazala je kako više od dve trećine žena doživljava prosedu kosu kao vrlo seksi. Richard Gere je bio svojevremeni začetnik prosedog izgleda koji i dan danas mami uzdahe žena, kao i George Clooney.

Iako danas sve više muškaraca poseže za farbom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati uredno pošišanog i prosedog muškarca.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ