VESTI     27.11.2019.

Tvoje vreme za promenu je – SADA!

Koliko puta ste hteli nešto da promenite u svom životu, ali ste čekali pravi trenutak? Od ponedeljka, od sledećeg meseca, od naredne godine… Bilo da je u pitanju važna životna promena ili svakodnevne promene, ne postoji pravo vreme. Ne čekajte pravi trenutak. Vreme za promenu je sada!

Prvi korak – odluka

Nije poenta da vam neko kaže da je vreme da nešto uradite, dok vi sami to ne odlučite. Kada sami sa sobom popričate, shvatite da nešto treba da promenite i donesete odluku, već ste na pola puta.

Odmah počnite!

Nemojte čekati ponedeljak ili bilo koji drugi momenat. Počnite odmah! Bez ikakvog razmišljanja, jednostavno krenite. Što više razmišljate, to vam je promena sve dalja. Savršenu odluku o promeni teško da ćete ikada doneti, zato se nemojte plašiti promena. Rizikujte, jer je rezultat vredan toga.

Ako želite da se pozabavite svojim izgledom, idite i uplatite teretanu, izbacite sve loše namirnice iz frižidera. Ako niste zadovoljni poslom, počnite da radite na tome da to popravite. Ako vam neki ljudi ne prijaju, isključite ih iz svog života. Šta god da je predmet promene, vreme je sada.

Nemojte čekati početak naredne godine da nešto promenite. Hajde da do Nove godine promenite barem tri stvari koje vam ne odgovaraju. Krenite od nekih svakodnevnih stvari, a onda pređite na krupne životne promene. Donesite odluku i krenite već danas. Promene su uvek dobra odluka!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ