ZANIMLJIVOSTI     11.12.2019.

TWISTSHAKE – bebi brend koji spaja funkcionalnost i fenomenalan dizajn u jedan proizvod!

Kada govorimo o flašicama za bebe i priboru za jelo, morate priznati da je funkcionalnost na prvom mestu! Estetske karakteristike padaju u drugi plan, jer praktičnost i lakoća pri korišćenju su prevashodne. Ali, šta ukoliko vam kažemo da možete da imate u jednom proizvodu i jedno i drugo?

Twistshake je bebi brend koji spaja funkcionalnost i fenomenalan dizajn u jedan proizvod, bilo da je to flašica, termos, laža ili pribor za jelo. Twistshake dizajneri uvek traže način da kombinuju praktično sa nesvakidašnjim.

Kako je nastao ovaj bebi brend?

Naime, Vienar Roaks, osnivač i CEO kompanije Twistshake došao je na ideju o kreiranju flašice koja će prvenstveno biti jednostavna za korišćenje i rukovanje, dok je čuvao svog brata od tetke. Dosta vremena mu je oduzimalo hranjenje, jer je sve bilo pakovano u kesama, čišćenje je bilo nespretno, a tokom spremanja hrane svuda je bio nered. Međutim, prošlo je više godina nakon što je ideja sprovedena u delo. Sada roditelji širom sveta imaju priliku da koriste modernu flašicu nove generacije.

Svi proizvodi Twistshake-a su bez BPA, BPS i BPF,  jer je sigurnost beba na prvom mestu. Nagrade u pogledu dizajna i funkcionalnosti su potvrda da su razvijeni sigurni, praktični i jedinstveni proizvodi.

U širokom asortimanu njihovih proizvoda možete pored flašica pronaći i: posude i pribor za hranjenje, laže i lančiće za laže, multipraktik aparate koji nude opcije kuvanja na pari, podgrevanje, blendiranje, sterilizacija, održavanje toplote i automatsko čišćenje.

              Za sve avanturiste tu su termosi, koji drže temperaturu minimum 10 sati  i squeeze kesice modernog i inovativnog dizajna, idealni za putovanja i duge šetnje.

Koji god proizvod da izaberete iz linije Twistshake budite sigurni da je isti apsolutno najvišeg kvaliteta, proizveden u zakonskim okvirima i podvrgnut redovnim internim analizama i ispitivanjima!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ