LICE     05.04.2019.

U TRENDU: Mini frižider za kozmetiku i šminku

Mini frižideri su trenutna pomama među bjuti blogerkama i influenserkama, a da li je vama on zaista potreban ili je ovo trend koji ćete zaobići? Ako pratite koreanske trendseterke i njihovu rutinu nege, verovatno ste često primećivali male, slatke i šarene frižidere poput veće kutije za nakit. Kompaktni su, rade na struju, a možete ih preko usb kabla uključiti i u kolima. Većina njih ima opciju i da greje, ne samo da hladi.  Oni najmanji su taman toliki da stanu četiri konzerve gaziranog pića, kao mini bar  za vašu kozmetiku.

Ako koristite prirodnu kozmetiku bez konzervansa, koja ima kratak rok trajanja, držanje u frižideru će joj produžiti vreme koje ćete moći da je koristite. Čuvanje krema u frižideru će ih sačuvati od razdvajanja ulja od vodenog dela.

Ili jednostavno ne želite da vaši kozmetički preparati stoje zajedno sa hranom u istom frižideru.

Određeni proizvodi prijaju koži više kad su hladni, poput maski za lice, rolera za masažu od poludragog kamenja i termalnih vodica.

I poslednje, ali ne i najmanje bitno, preslatki su kao dekoracija, zauzimaju malo mesta, i mogu se držati na kozmetičkom stolu ili na polici u kupatilu, kako bi vam svi vaši proizvodi bili uvek lako dostupni. Možete ga izabrati u svojoj omiljenoj boji ili dezenu, retro ili futuirstički i uklopiti u vaš stil uređenja enterijera.

Čuvanjem na niskoj temperaturi seruma i krema sa C vitaminom, retinolom i hijaluronom sprečavamo smanjenje potentnosti preparata.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ