HEDONIZAM     08.06.2021.

Unutrašnjost doma, kao oličenje žene- Novolux

Veruje se da je unutrašnjost doma oličenje žene. Kroz uređivanje istog, možemo dosta da spoznamo njenu ličnost, duh, stil. Prosto, kreativnost.

Uglavnom, ne morate izdvajati previše novca na stilizovan nameštaj. Zapravo, posebnu notu vam mogu dati detalji, jer su upravo oni ti, koji će učiniti dom jedinstvenim. Svaka žena koja drži do sebe, isto tako će i držati do uređenosti.

Ukusi su različiti, ali svima nama je cilj da nam prostor u kojem provodimo najviše vremena odiše toplinom i nesvakidašnjicom, a opet bude ušuškan i miran.
U želji da uredimo životni prostor, tražimo na raznim mestima što rasvetu, posuđe,  što jastuke, taburee itd. Kako želimo da celokupna slika enterijera bude vizuelno lepa, isto tako nam je cilj da, ono što nastanimo u domu, bude i kvalitetno.

Ako do sada niste uspele da nađete određene stvari za dekoraciju, koje će vaš enterijer da učine potpunim, mi ćemo vas uputiti na mesto, koje ostavlja bez daha, zbog detalja koje poseduje. Novolux, zahvaljujući profesionalnosti, kreativnosti i efikasnosti nudi vam niz kvalitetnih i neobičnih asortimana rasvete i drugih detalja koji će upotpuniti vašu sliku idealnog prostora. Koliko su zapravo uspešni i ulivaju poverenje, rasprostranjeni su na više mesta. Možete ih posetiti:


-Voždovac, Grčića Milenka 83, 11000 Beograd.

-Ušće, šoping centar, Bulevar Mihaila Pupina 4, II sprat, 11000 Beograd.

-Radoja Domanovića 47, 21000 Novi Sad.

-Gen. M. Lješanina, 51, 18000 Niš.

U saradnji sa mnogim poznatim dizajnerima, nude vam veoma kvalitetan materijal, koji je kombinovan na izuzetno specifičan, ali i harmoničan način. A, ljubazno osoblje Novoluxa će uvek izaći u susret vašim željama i zamislima, jer ono čime odišu jeste raznovrsnost i profesionalnost.

Kroz nekoliko fotografija želimo da vam zagolicamo maštu za usavršavanjem enterijera. A tek želju, da što pre posetite ovo urbano i  inspirativno mesto.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ