LICE     27.11.2020.

Upoznajte essence Disney princeze

Hrabra i snažna princeza koja se s vernim prijateljima upušta u avanture i bori za sve što je dobro – ovo je čarolija Disney-a, koji je fascinirao mnoge od ranog detinjstva. A takva je i essence kolekcija Disney Princess.

Disney Princess palete senki

Dovoljan je brz pogled na nazive nijansi senki: inspirisale su ih snažne osobine izvanrednih Disney princeza Ariel i Snežane. Svaka od dve paleta opisuje priču i život princeze čije ime nose kroz svojih 14 visoko pigmentovanih nijansi: nežne nude nijanse i intenzivna crvena za Ariel, hladne smeđe i zelena s efektom pahuljice za Snežanu.

Disney Princess lash princess maskara

Jednom davno, postojale su … popularne lash princess maskare, koje su dobro poznate iz redovnog asortimana, u njihovim fantastičnim haljinama princeza – i bajkovitom dizajnu! Zahvaljujući „Snow White“ false lash effect maskari, trepavice dobijaju dužinu i dramatičan volumen s efektom veštačkih trepavica. „Ariel“ false lash effect vodootporna maskara pravi je izbor za aktivan životni stil – lako se nosi sa sportom i suzama radosnicama.

Disney Princess četkice

S dva mekane, sintetičke četkice za senku s dizajnom popularnih princeza, make up očiju iz snova je lakše postići nego ikad pre. Četkice za senku sa siluetom Snežane idealno upija pigmente senki i raspoređuje ih po kapku. Blendiranje je ključno – a s „Ariel“ kistom za blendiranje je brzo, besprekoran rezultat.

Pred sam kraj novembra Ariel i Snežanu možete pronaći na policama DM drogerija.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ