DUH     01.03.2018.

Uživanje za sva čula: relaks masaža

Masaža je najstariji vid liječenja, koji su ljudi primjenjivali kako bi pomogli sebi i drugima. Tu svoju urođenu sposobnost terapijskog dodira primjenjujemo i danas u svakodnevnom životu. Ako nas zaboli glava, instiktivno trljamo vrat i sljepoočnice, da bismo ublažili bol i napetost. Osjećaj ljudskog dodira je moćan i visoko senzibilan oblik komunikacije. Fizički simptomi kao što su glavobolja ili konstantni zamor često su znaci da postoji povećana napetost u tijelu. Grčenje i zatezanje mišića često su reakcija na bijes i uznemirenost. Masaža je često efikasnija od ljekova kod ovakvih stanja.

U salonu ljepote „Femme Fatale“, koji se nalazi u hotelu ,,Tre canne“ u Mediteranskoj ulici u Budvi , u ponudi možete naći različite vrste masaža, koje će vam pomoći da se opustite nakon prazničnog perioda, ali i spremite za nove izazove koji su pred vama. U tome će vam najbolje pomoći relaks masaža, koju u ovom salonu izvodi Filipinka Rowena, sertifikovani terapeut releksologije i terapije masažom.

Relax masaža je blaga prijatna ručna masaža, kojom se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj njegovanje tijela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služi za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Može obuhvatiti cijelo tijelo, ili parcijalno, pojedine djelove tijela (noge, stopala, leđa, ruke, abdomen, grudni koš, vrat i lice). Relaks masaža je, inače najčešće primjenjivana vrsta masaže. Terapeut, uz pomoć ulja ili losiona za masažu, masira površinske spojeve mišića dugim glatkim i kružnim pokretima. Ova vrsta masaže je nježna i opuštajuća i savjetuje se osobama koje prvi put idu na masažu. Masaža traje u prosjeku 60 minuta: https://www.instagram.com/p/BeVWttYD5Ra/.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ