TELO     16.07.2022.

Vazelin – multifunkcionalni proizvod u službi lepote i nege!

Da li koristite vazelin? Ako ne, ne znamo šta čekate! Vazelin je sjajan multifunkcionalni proizvod koji može imati bezbroj namena. Može se naći u drogerijama i uglavnom je veoma pristupačan. Mnogi ne povezuju ovaj proizvod sa negom i lepotom, ali on upravo u toj službi može biti odličan! 

Zadebljala koža

Ukoliko imate problem sa zadebljalom kožom na petama ili kolenima laktovima, vazelin će taj problem rešiti. S obzirom na svoj bogat sastav i masniju teksturu odličan je za tu namenu.

Suva koža lica

Isto važi i za suvo kožu lica. Ukoliko je vaša koža po svom tipu upravo takva ova čudotvorna stvar će vam može pomoći. Posebno tokom hladnog perioda godine, kada na kožu utiču spoljni faktori, potrebno joj je nešto što će je zaštiti ili oporaviti. Probajte sa vazelinom umesto noćne kreme.

Zanoktice

Ovaj sjajan proizvod odličan je i za negu zanoktica. Može poslužiti za neku celih ruku, a i samo za zanoktice. Tretman za zanoktice uradite tako što ćete naneti vazelin u debljem sloju i dobro umasirati.

Mekše usne uz vazelin

Ako imate problem sa ispucalim usnama, posebno tokom hladnih dana, probajte da na usne nanosite vazelin umesto klasičnog balzama. Poželjno bi bilo da prvo uradite blagi piling usana, a zatim nanesete deblji sloj vazelina. 

Obrve

Ukoliko su vaše obrve čupave i neposlušne, onda je ovo pravo rešenje. Možete ga koristiti kao gel za obrve. Biće vam potrebna veoma mala količina kako biste ukrotili svoje obrve i bile sigurne da se čitavog dana neće pomeriti.

Kosa

Vazelin je sjajan i za kosu. Ako su vam krajevi kose procvetali pa su neposlušni, uzmite jako malu količinu vazelina između dlanova i blago nanesite na krajeve. Bitno je da ni slučajno ne preterate.

Vazelin kao podloga za parfem

Nanesite ga u tankom sloju na vrat i zglobove na rukama pre nanošenja parfema. Parfem će se znatno duže zadržati na koži.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ