TELO     26.01.2021.

Vežbe za zatezanje zadnjice – Aktivirajte celo telo

Devojke vole savršeno telo, ali jako često je prisutna i lenjost kada su vežbe u pitanju i kada se stvori obaveza zvana trening. Zatezanje zadnjice je obično ono za čim devojke najviše žude. Mi vam donosimo predloge za Vežbe za zatezanje zadnjice – Aktivirajte celo telo.

Danas je sreća to što ne moramo plaćati teretane, skupe treninge i prilagođavati se terminima, već sve to možemo raditi i kod kuće. Postoji pregršt aplikacija sa određenim vežbama za svaki deo tela. Ja sam neko ko voli obavezu, jer jedino tako uspem da ispunim sve što je potrebno, te je stoga meni aplikacija jako koristan alat prilikom vežbanja.

Zaista postoji veliki broj mogućnosti na Internetu, veliki broj primera, ali nešto na šta se najviše fokusiraju devojke je svakako zadnjica. Važno je napomenuti da prilikom izvođenja vežbi za zadnjicu, uključeni su i drugi delovi tela koji aktivno vežbaju u tom momentu, poput nogu, stomaka, ruku i drugih.

Vežbe za zatezanje zadnjice – Aktivirajte celo telo

Rezultati su vidljivi nakon 4 nedelje, ali je važno vežbati redovno, bez preskakanja. Takođe, nemojte preterivati, kako ne biste doveli do upale mišiće. Ako ste početnici, krenite lagano. Budite uporni i istrajni, jer rezultati su mogući samo ukoliko se potrudimo.

Trenerka, patike, strunjača – Trening može da počne!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ