LICE     26.05.2016.

Volimo kozmetiku jer uživamo u lepoti: Caudalie grožđana vodica

Drage dame, da li ste ikada zamislile idealan proizvod za negu lica? Proizvod koji je multifunkcionalan, koji je cenovno pristupačan, zdravstveno bezbedan. Dragocen kozmetički saveznik koji možete nositi sa sobom – uvek i svuda. 

Dok ovo pišem, memorija na površinu izbacuje Caudalie grožđanu vodicu u pakovanju od 75 ml. Caudalie grožđana vodica ima umirujuće dejstvo na kožu lia (i tela!) i proizvod je sa stoprocentnom biljnom osnovom. Dobijena je ekstrakcijom plodova grožđa tokom berbe.

Caudalie je prirodna linija za negu lica i tela, nastala u francuskoj pokrajini Bordeaux, koja je poznata po svojoj dugoj tradiciji uzgoja vinove loze (Vitis vinifera). Ekskluzivni patenti i aktivni sastojci su bazirani na lekovitim ekstraktima vinove loze i grožđa. Kozmetički proizvodi nisu testirani na životinjama. Linija Caudalie je spoj znanja, prirode i glamura. Proizvodi ne sadrže parabene, fenoksietanol, ftalate, mineralna ulja, natrijumov lauret sulfat, niti sastojke životinjskog porekla.

DSC_2963

 

Poznato je da je vino piće bogova, a evo i jednog proizvoda koji je beauty saveznik boginja – Caudalie grožđana vodica.  Sastav proizvoda: 98% grožđane vode, 2% soka grožđa bogatog oligosaharidima i mineralnim solima. Kako upotrebljavati: Predlažem da grožđanu vodicu raspršite ujutru i uveče po licu – nakon umivanja, čišćenja i toniranja kože, a pre nanošenja seruma i kreme za lice. Grožđanu vodicu možete koristiti i bilo kada tokom dana – kada vam je potrebno „buđenje“, kada se vaše lice umori od teške šminke, sunčevog zračenja i zagađenog vazduha. Caudalie grožđanom vodicom možete naprskati lice nakon što ste se kompletno našminkale – probala sam i zaista nije „prodavanje magle“. Grožćana vodica odlično setuje šminku, ujednačava boju na licu i na taj način osigurava prirodan izgled koji je uvek najlepši i dobitna kombinacija. Proizvođač tvrdi da grožćana vodica osigurava višečasovnu hidrataciju, ali sam povodom ove tvrdnje bila skeptična. Naime, nakon iskustva sa Vichy termalnom vodom koja mi je isušivala lice, mislila sam da će i Caudalie vodica to isto uraditi. Na svu sreću, prevarila sam se! Caudalie grožćana vodica, nakon upijanja, kožu ostavlja mekanom, hidriranom i blistavom. Posebno treba naglasiti i da je kvalitet pakovanja odličan! Raspršivač odlično igra svoju ulogu i zaista osigurava uredno korišćenje vodice, bez suvišnog, bespotrebnog i nenamernog trošenja proizvoda. Dizajn bočice je jako interesantan, tako da će se savršeno uklopiti u vaš beauty ugao. Kome je preporučujem? Svakoj dami i gospodinu! Odličan proizvod za predstojeće leto i visoke temperature. Cena pakovanja od 75ml je oko 700 dinara, a proizvod sam koristila nekih mesec dana – svakodnevno. Na rafovima u apotekama i pojedinim drogerijama dostupno je i veće pakovanje, koje je svakako ekonomičnije, ali manje praktično za svakodnevno nošenje u torbi.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ