BEBA     14.12.2019.

WaterWipes – jedine vlažne maramice koje ne sadrže aditive!

Svaki roditelj uvek želi sve najbolje za svoje novorođeno dete, te kada govorimo o proizvodima za njihovu negu,  biramo samo prirodne, proverene i najkvalitetnije proizvode.

 Koža novorođenčadi i beba je fiziološki drugačija od kože starije dece i odraslih u pogledu sastava, strukture i funkcije. Njihova koža je tanja i osetljivija, jer postoji visok odnos između površine kože i telesne težine (spoljašnji sloj kože je 30% tanji nego kod odraslih). Zbog svega toga njihova tanana koža zahteva posebnu negu i proizvode koji su blagi prema njoj.

WaterWipes su najčistije vlažne maramice za bebe na svetu!

Tačnije, ovo su jedine vlažne maramice za bebe koje ne sadrže hemijske aditive, te su sigurne za čišćenje nežne i delikatne kože tek rođenih beba. WaterWipes su jedine maramice odobrene do strane Allergy UK i nagrađivane od strane National Eczema Assosiaton of Ameica’s Seal of Acceptance.

Većina pedijatara i patronažnih sestara preporučuje da se bebina koža čisti samo vodom i pamučnim blaznicama. Zbog toga, WaterWipes maramice su savršen izbor,  jer ne sadrže hemikalije, parfeme, niti alkohol.

Razvijene od strane dermatologa, WaterWipes ne iritiraju kožu i pomažu da se izbegnu alergijska stanja kože, kao što su:

– pelenski osip;

– ekcemi;

– psorijaza;

– dermatitis i slično.

Pogodne su za: čišćenje bebinog lica, ruku, pelenske regije ili celog tela između dva kupanja. Idealan su saveznik od prvog dana rođenja, jer sadrže 99,9% vode i samo kap voćnog ekstrakta grejpfruta. Naime, voćni ekstrakt grejpfruta ima: hidratantno svojstvo, anti-mikrobno dejstvo, pomaže u očuvanje imuniteta kože, prirodne barijere i redukuje bilo kakav inflamatorni proces na koži.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ