SAVETI     03.08.2022.

ZA 3 GODINE SKUPILA JE DOVOLJNO NOVCA DA KUPI STAN: Ovaj genijalan trik za štednju morate i vi da probate

Šeri Hauvi sve je oduševila svojim načinom štednje, a ovako mogu štedeti svi koji imaju dovoljno velika primanja da pokriju sve životne troškove.

Šeri Hauvi postala je pravi hit na internetu nakon što je podelila jednostavan trik kojim je za tri godine uštedela novac od kojeg je kupila stan. Ona je još 2015. godine kupila novi stan u Oklandu nakon što je za njega štedela samo tri godine.

“Moja majka naučila me je da ovako organizujem trošenje novca i nakon tri godine mogla sam da kupim stan”, napisala je Šeri.

Ovo je njen trik:

Ona trvdi da je neophodno da svoja primanja podelite na 3 različita računaNa prvi račun odvajajte novac za režije i račune. Na drugi, novac za život – odlazak kod frizera, lekara, u prodavnicu, kupovinu garderobe i poklona.

Treći račun je najbitniji, na ovaj račun odvajajte novac koji želite da uštedite i trudite se da ta suma svakog meseca bude malo veća.

Ona kaže kako je jako bitno držati se ovih podela i ne trošiti više od planiranog.

– Nemojte da budete u iskušenju da s drugog računa trošite novac za namirnice ili obrnuto, važno je da se pridržavate onoga što ste sami odredili – savetuje Šeri koja objašnjava kako na ovaj način ne treba nužno štedeti za stan, već za ono što osoba želi, poput putovanja, novog automobila…

Izvor Večernji.hr

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ