LICE     07.07.2022.

Za besprekoran izgled kože lica: Najbolji drogerijski puderi u kamenu idealni za letnje dane pred nama

Sa dolaskom leta i porastom temperatura, naša svakodnevna beauty rutina se menja. Ni u najtoplijim danima se ne odričemo besprekornog izgleda. SPF postaje neophodan, a “tešku” šminku menjamo znatno laganijim make up proizvodima ispod kojih koža može da diše.

Svakako da su tečni puderi inače, uvek naš prvi izbor i činjenica je da spadaju u najpopularnije make up proizvode, ali je neminovno da je puder u kamenu tokom toplih letnjih dana “must have” svake make up kolekcije. Ovaj tip pudera iealan je za kombinovanu kožu, kao i masnu kožu, koja je nešto više sklona znojenju i prekomernom lučenju sebuma. Tekstura ovakvog tipa pudera je izuzetno lagana, i ne stvara osećaj težine na licu i isto tako ne zateže kožu, a sam efekat pokrivne moći je približno sličan tekućem puderu.

Ono što je još super kod ovog proizvoda je to, što puder u kamenu možete naprosto naneti na hidriranu kožu lica samo na ključne tačke, odnosno T zonu, koja je sklonija većem stvaranju sebuma i često nas nervira.

Ukoliko još uvek niste pronašle savršen puder u kamenu, dajemo vam predlog nekoliko drogerijskih pudera, koji ne prestaju oduševljavati sjajnim omjerom cene i kvaliteta.

Za vas smo u nastavku izdvojili nekoliko omiljenih drogerijskih pudera u kamenu, koji su po nama idealni za tople letne dane i nadamo se da ćete među njima pronaći novog make up favorita.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ