MODNI TRENDOVI     28.09.2022.

ZA ODVAŽNE I POSEBNE DAME: “Wild Design” obuća i torbe od najkvalitetnije kože

Tijana Daić je dizajnerka novosadskog modnog Brenda “Wild design” koji je prepoznatljiv svuda u svetu, toliko da je i žene i muškarci sa oduševljenjem zaustavljaju na ulici da pohvale njene modele.

Brend Wild Design nastao je 2016. onog momenta kada je Tijana prvenstveno kreirala ideju da u svom cipelarniku pronađe sve ono što nema gde da kupi. Tako je njena ideja pretočena u sinonim za udobnost i originalnost.

Veliki uticaj na moje interesovanje za umetnost i modu proizilazi iz porodice u kojoj se svi na neki način bavimo umetnošću. Obe bake su se bavile izradom odevnih predmeta pa sam i ja kao mala uz njih šila haljine sebi i drugaricama.

rekla je Tijana za naš portal.

Wild Design bavi se izradom obuće i torbi od najkvalitetnije kože. Ono što ovaj brend izdvaja je ručni rad kao i to što svaki kupac može da učestvuje u procesu stvaranja svog Wild para obuće odabirom boje, vrste kože i mnogobrojnih detalja.

Rese su definitivno nešto što je lični pečat brenda i detalj sa kojim je brend Wild Design postao prepoznatljiv u regionu.

Wild Design je više puta učestvovao na Fashion week-ovima u Beogradu i Novom Sadu, a u julu zahvaljujući Privrednoj Komori Srbije i na prestižnom Torino Fashion Week-u gde je zajedno sa koleginicom Nedom Petrović i njenim brendom Neda Porphyrozei predstavio kolekciju “Amanet” inspirisanu Srpskom junakinjom Čučuk Stanom.

Tijana je takođe dobila i poziv za učešće na New York Fashion Week-u što smatra veoma značajnim.

Ponosna sam i što sam zajedno sa glumicom Bojanom Ordinačev uradila nekoliko modela torbi budući da mi njeni roditelji izrađuju torbe .

dodala je talentovana dizajnerka.

Nismo mogli a da ne pitamo Tijanu u kom smeru će se dalje razvijati njen biznis i dizajni.

Ideja svakako nikada ne manjka te ću se truditi da proširim ponudu svojih proizvoda i da svoj mali biznis pretvorim u veliki.

zaključuje ona.

Foto Promo/Wild Design

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ