VESTI     17.07.2017.

Za proslave iz snova i dekoraciju prostora: Saveti, ideje i fotografije

Radosni događaji poput rođendana, matura, venčanja, krštenja i njihova proslava zahteva ozbiljno planiranje i pripremu. Ono ostaje u pamćenju i zato mora da ostavi svoj trag. Dekoracija je obično posle samog povoda najbitniji detalj i nešto o čemu će apsolutno svi pričati.

Potrebno je znati da postoje profesionalci koji mogu da urade apsolutno sve da vaša proslava bude bajkovita i upravo ona o kojoj će sve zvanice pričati sa oduševljenjem. Najbolje od svega je što oni baš mogu da se priklone vašem budžetu i uslovima, a da vi ne mrdnete ni prstom.

Naš predlog unikatnih i prijatnih dekoratera koji prate trendove, ali najviše zahteve klijenata su Cirkon dekor, tim kreativnih dama koje su ujedinile svoje pređašnje iskustvo i talenat, svoju kreativnost i dobru energiju da bi vam svaki važan trenutak u životu učinile zabavnim i nezaboravnim.

SVADBENE DEKORACIJE ZA SVAČIJI DŽEP

Da biste ostali u okviru planiranog budžeta, oni će vam pomoći da osmislite dekoraciju koja pristaje baš vašem džepu, a da vaš događaj podigne na sasvim drugi, viši nivo. Pored glamuroznog dekora, punog cirkona i kristala, preporučuju sve popularnije vintage venčanje, romantiku, sveće, čipku, fenjere, kaveščiće i anđelčiće. Ukoliko želite da vam gosti ostave poruku ili impresiju sa vašeg venčanja možete to uraditi na našoj wedding tabli.

ŠTA JOŠ NUDI CIRKON DEKOR?

Cirkon Dekor se bavi izradom dekora i dekoracijom venčanja, korporativnih proslava, rođendana i ostalih svečanih događaja. Pored toga, nude i prateće usluge kao što su specijalni efekti, izrada cvetnih aranžmana i bidermajera od prirodnog i veštačkog cveća, cvetići za kićenje, deverski peškiri, baloni, lampioni, dekoracija stolova, stolica, sveća za venčanje i krštenje, iznajmljivanje vaza, martini čaša i svećnjaka. Nude još „milion drugih dekorativnih, kreativnih sitnica“ kao što su: pokloni za goste, medenjaci sa vašim imenima, inicijalima i sl. bedževi sa šaljivim porukama, srca koja mogu da krase stolice svih vaših gostiju, razne natpise kao što su LOVEI DOMR&MRSRECI DA i dr. Ukoliko želite, jedan od ukrasa mogu da budu helijumski baloni JUST MARRIED.

Pored ovoga, specifičnost Cirkon Dekora je što mladama, deverušama, kumama i ostalim damama može da ponudi unikatan, glamurozan, ručno rađeni nakit.  Za mladoženju i „ortake“ imaju u ponudi jedinstvene leptir mašne.

Neka i vaše slavlje bude baš onakvo kakvim ste ga zamišljali uz Cirkon dekor.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ