HEDONIZAM     30.07.2021.

ZA SLADOKUSCE: Festival sladoleda u Galeriji

Ugasite vrelinu letnjih dana omiljenom poslasticom na Festivalu sladoleda koji će biti održan u Galeriji u subotu , 31. jula i nedelju, 1. августа 2021. godine. Tokom dva dana vikenda od 10 do 22 časa, na trgu na prvom spratu Galerije, posetioci će imati prilike da isprobaju najraznovrsnije ukuse sladoledea vrhunskog kvaliteta.

Za ljubitelje slatkih čari ove ledene poslastice, na Festivalu sladoleda biće predstavljena široka paleta ukusa – od tropskog manga, papaje i ananasa, preko svežine jagode, višanja i limuna, do slasnog nugata, vanile i savršenih čokoladnih zalogaja. Svoje specijalitete tradicionalnih receptura na festivalu će predstaviti čuvene sladoledžije kao šyo su Luff, Lutak, Crna Ovca, Moritz eis, Ice cream rolls, Nancy, Tiyaki i mnogi drugi.

Užitak u slasnim zalogajima upotpuniće i prateći muzički program poput prave trešnjice na sladoledu.

Zasladite šoping i na jednom mestu pronađite sve što vam je potrebno. U galeriji je u toku finalno sniženje, te je sada pravi trenutak da izaberete must have komade ove sezone. Pored raznovrsnih ponuda prodavnica najpoznatijih svetskih brendova, uživajte u bogatim kulturnim i zabavnim sadržajima, kao i širokoj gastronomskoj ponudi restorana sa najlepšim pogledom u presteonici. Oni su do nedelje do srede otvoreni do 23 swata, a petkom i subotom do 1 sat iza ponoći.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ