Bazar preduzetnica     16.01.2023.

ZALJUBIĆETE SE! Jedinstvene Vélé kožne torbe i aksesoari pružaju vanvremenski stil, kvalitet i dugotrajnost

Kvalitetna torba izrađena od prirodne kože oduvek je predstavljala modni dodatak čija se kupovina višestruko isplati. Pre svega, reč je o aksesoarima koji svaku odevnu kombinaciju podižu na viši nivo, možemo da ih nosimo tokom svake sezone i traju bar nekoliko godina. Dok smo nekada ovakve komade tražili u radnjama u kolekcijama luksuznih modnih kuća, poslednjih godina odlične komade možemo pronaći i domaćoj radinosti.

Vélé brand je mlad domaći brend koji se bavi proizvodnjom i prodajom kožne galanterije (tašni i aksesoara). Rade isključivo sa kvalitetnom prirodnom kožom, a modele upotpunjuju najboljom metalnom galanterijom koju možete pronaći na našem tržištu.

Foto Ana Banjac

Svi njihovi artikli su ručno rađeni. Majstori koji su deo Vélé brenda su iskusni poznavaoci kožarskog i šnajderskog zanata, sa više od 40 godina iskustva koje izuzetno mnogo znači pri obradi kože i izrade raznih modela.

Verujemo da odličan dizajn i vrhunski kvalitet može biti pristupačan svima, i nastojimo da naši artikli budu moderni, dugotrajni i vanvremenski. 

rekla je za naš portal Vesna Popac, osnivač brenda.

Bilo da ste u potrazi za mini torbom za izlaske, cross body torbom srednje veličine koja spada u jedan od najpraktičnih modela ili više volite clutch torbe, koje su poslednjih sezona veoma aktuelne, sigurni smo da ćete naći komad koji zadovoljava vaše potrebe.

CELOKUPNU PONUDU POGLEDAJTE OVDE:

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ