LIFESTYLE     26.03.2020.

ZALJUBLJENI PAROVI – izolacija u dvoje može biti veoma zanimljiva!

Ako pametno iskoristite period izolacije sa partnerom, naredni dani biće još lakši, a vaša veza bolja.

Toliko je mogućnosti da vam dosada neće pasti na pamet!

Večera za dvoje u stanu

Restorani su zatvoreni, ali prodavnice nisu!  Eto prilike da izvučete ,,malu crnu haljinu“ iz ormana, kupite sveće i spremite večeru.

Rešite sve probleme stavljene „pod tepih“

Sada je prilika da kažete sve što vam smeta u vezi. Objektivno iznošenje  problema ,,na tacnu“ doprineće  da veza u narednom periodu bude zdravija. I ako  ne želimo da priznamo, nismo baš uvek u pravu.  Važno je da se vodi konstruktivna raspava u kojoj partner, takođe,  ima pravo da iznese svoje mišljenje.  

Vežbajte!

Vi birate da li ćete vreme provesti premeštajući se sa kreveta na krevet, ili  biti zgodniji nego ikad.  Istraživanja su pokazala da muškarci smatraju trening lakšim, ako je pored njih žena.

Zavodite vašeg partnera iznova i iznova

Flertujte! Važno je podsetiti partnera da duga veza ili brak, ne mora da znači rutina.  Smejte se, uspostavite kontakt očima, ponudite mu masažu.

Imajte privatnost!

Poštujte njegovu privatnost, ali i svoju. Posvetite pažnju hobiju. Dok on igra igrice, čiitajte knjigu ili uradite manikir. Nema potrebe da sedite pored njega i čekate da se igrica završi.  Neprimetna razdvojenost učiniće da poželite jedno drugo.

Pored serija i filmova, uživajte u muzici!

U samoizolaciji većina najveću pažnju posveti serijama i filmovima. Ako je tako, onda bar jedno veče učinite drugačijim, romatičnijim. Pustite muziku, plešite, grlite se!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ