MODNE VESTI     05.06.2017.

Zamisli, usudi se i budi čarobna – Disney vas vraća u detinjstvo

“Od snova rastemo. Svi su veliki ljudi sanjari. Oni vide stvari u mekoj sumaglici proljetnoga dana ili u crvenoj vatri dugih zimskih večeri. Neki od nas dopuštaju da takvi snovi umru, ali drugi se brinu o njima i štite ih, njeguju u lošim danima, sve dok ih ne dovedu na sunce i svjetlo koje uvijek dolazi onima koji se iskreno nadaju da će se njihovi snovi ostvariti.” Thomas Woodrow Wilson

Nekada davno, iza sedam brda, iza sedam gora…. i živeli su srećno do kraja života! Rečenice koje nas vraćaju u bezbrižno detinjstvo. Svaka od nas je želela da bude deo bajke koja nas je svako veče ljubila za laku noć. Svaki naš osmeh, želju da izgledamo kao princeze i zdravo odrastanje dugujemo najvećoj  produkciji crtanih filmova, koja danas, osim što i dalje drži pažnju mnoge dece, ostvaruje i naše snove i dozvoljava nam da sanjamo budni.

Dinsey je najpre prepoznatljiv po nesvakidašnjem Mickey Mouse-u i neodoljivoj Minnie. Oni su svakako obeležili detinjstvo mnogih od nas i jako dugo crtaju osmehe na dečijim licima. Nisam sigurna, postoji li nešto lepše i magičnije od Dinseyland-a. Nesvakidašnji izum koji već mnogo godina osvaja srca ne samo mladih već i svakoga od nas. Granice kako godina, pa tako i načina razmišljanja ne postoje kada je ovaj čaroban svet u pitanju, jer tada svi mi pronađemo ono dete u nama koje nikada neće prestati da sanja i veruje u snove.

Nedavno,Iregular Choice, Britanski brand cipela i akcesoara , rešio je da plasira nešto novo, drugačije i nestvarno u saradnji sa Disney-em, poput kolekcije cipela koja je zasigurno već pronašla mesta u domovima mnogih. Kolekcija pod nazivom „Miki i drugari“, je nešto tako ludo i nestvarno. Ovaj britanski brend nikad nije izbegavao sjaj i spoj nespojivog. Svi crtani junaci na jednom mestu ? Zašto da ne.

Mašta je nešto što nam može puno uspeha doneti u životu i učiniti ga lepšim i interesantnijim. Praćenje iskrenih snova nas može izvesti na pravi put, a osećaj da smo se ponovo vratiili u detinjstvo, od nas će napraviti bolje ljude, pokazavši nam da je odrastanje stvar izbora.

Ukoliko ste tražile veliku Minnie torbu punu šljokica, velikih tufni sa Donald Duckom ili pak visoke potpetice čiji je zaštitini znak Mickey Mouse, tako i sandale, baletanke i sve to u spoju raznih boja, tufni i dezena, smatrajte da je Vaša potraga završena. Ako želite da budete drugačije i ostavite drugačiji utisak, kreirate svoj mali svet pun mašte i zabave, bacite pogled na neke od možda Vama omiljenih komada.

Snovi prestaju da budu stvarnost onda kada vi odustanete od njih!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ