TELO     29.09.2020.

ZANIMLJIV MANIKIR: Da li volite da eksperimentišete?

Uredni i lepo sređeni nokti su odraz higijene i lepote svake žene, a zanimljiv manikir može mnogo reći o vašem stilu. Razni modni trendove utiču kako na stil oblačenja, frizure i šminku, tako i na boje noktiju koje će se nositi. Ukoliko spadate u grupu žena koje vode računa o modnim trendovima i sitnim detaljima kao što su nokti, ovo su boje i oblici  koje vas neće izneveriti, a ni ostaviti ravnodušnom. Zanimljiv manikir može u nekim slučajevima i više da privuče pažnju, nego odevna kombinacija!

crveni french

CRTANI FRENCH MANIKIR

Klasični french manikir  je najčešći izbor dama, jer se vrlo lako kombinuje sa odećom. Može se nositi u svim prilikama zbog svog potpuno prirodnog izgleda.

Međutim, ukoliko ste neko ko voli da eksperimentiše, probajte french u raznim varijantama, od neon i svetlijih boja, pa do nekih mirnijih tonova.

gradjeni french

GRAĐENI FRENCH MANIKIR

Mnoge žene se pitaju koja je razlika između crtanog i građenog french manikira, pa hajde da to razjasnimo.

Građeni french se radi na srednje duge ili duge nokte koje kozmetičarka mora da izlije, nikako se ne rade na prirodnoj podlozi nokta

Zahvaljujući tehnici uz pomoć koje se dolazi do njega, možete stavljati šljokice raznih boja i oblika, koje ne biste mogli na crtanom frenchu. One bi se prelepo oslikavale na letnjoj svetlosti i upotpunile bi vaš izgled.

plavi nokti

Građeni french se jako lepo uklapa i ako ga stavite samo na jedan ili dva nokta. Dao bi vam egzotični i mladalački izgled.

Budimo otvoreni prema inovacijama, mada trebalo bi da vodimo računa da ne preteramo prilikom nanosenja detalja. To bi moglo da naruši celokupanom izgledu. Nokti treba da budu upečatljivi ali uvek sa stilom!

ombre nokti

OMBRE TEHNIKA NA NOKTIMA

Ombre tehnika u kombinaciji sa šljokicama je jedna veoma zanimljiva tehnika. Boja kože u kombinaciji sa belom ili neon bojom neće vas ostaviti neprimećene.

metalik nokti

METALIK MANIKIR

Popularne boje iz metalik kolekcije jesu ljubičasta, zelena i zlatna. Ovaj manikir se odlično uklapa sa svim nijansama braon i crne boje, ali i mnogim drugim. Savetujemo da ga nosie posebno dame sa tamnijim tenom.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ