BRAK     25.09.2020.

Zašto žene pristaju da budu ljubavnice?

Veza sa zauzetim muškarcem nije retka pojava i veoma često žene pristaju da budu ljubavnice. Razlozi za to mogu biti brojni i različiti, a retko koji je dovoljno dobar da tako nešto opravda. Žena sebi treba da bude na prvom mestu i da svom muškarcu bude prva i jedina. Ako makar malo poštuje sebe ona neće dozvoliti da nekome bude druga. Pogledajte koju su najčešći razlozi zašto žene pristaju da budu ljubavnice!

Obećanja i slepo verovanje

Obećanja, obećanja, obećanja… Žene neretko slepo veruju svom muškarcu i nadaju se da će on zaista ispuniti sva ta svoja obećanja.  Mnoge žene pristaju da budu druge jer su ludo zaljubljene, i verovatno slepo zaljubljene, pa veruju da će se on razvesti, da će tu prethodnu ljubav okončati. U većini slučajeva – neće! Lako nasedaju na priče da je on u svom braku nesrećan, da se nije razveo samo zbog dece, ali sad su deca porasla, pa će se sad razvesti. Ta obećanja i nadanja nekada traju godinama i žene gube godine i godine svog života u čekanju.

Neiskrenost prema sebi

Iako zna da je druga i da to nije u redu, ipak ubeđuje sebe da ne čini ništa loše. Na taj način potiskuje svoja osećanja i sama sebe laže da je sve u redu i pristaje da bude u takvoj vezi. Veruje takođe da njegova žena neće biti povređena, jer ništa ne zna. Nekada čak laže sebe da je to samo prolazno, da se neće vezati i da će to lako okončati, što se na kraju ispostavi pogrešnim.

Skupi pokloni i lagodan život

Postoje i žene koje nisu u određenoj vezi baš zbog ljubavi. Možda i jesu zaljubljene, ali razlog zbog kog pristaju da budu druga žena tom muškarcu često su skupi pokloni koje dobija i lagodan život koji joj on pruža. To nikada ne treba biti razlog ostajanja u nekoj vezi, a pogotovu pristajanja da se bude druga!

Pogledajte OVDE i da li je varanje društveno prihvatljivo!

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ