MODNI TRENDOVI     06.06.2017.

Zeleno kao znak samouverenosti i vedrine

Zelena je boja prirode I kao takva, simbolizira rast, sklad, svežinu i plodnost. Zelena ima jaku emocionalnu vezu sa sigurnošću. Smele devojke su uvek spremne na novi izazov i nove trendove.

Proleću se bliži kraj, ali za sobom ostavlja svežinu i radost. Zašto ne bismo leto iznenadile nekim zelenim tonovima i podsetile sumorne ulice i vreo asfalt da je vedrina u nama samima i da smo mi zapravo ti koji kroje svoj dan i čine ga srećnijim i drugačijim. Možete li da zamislite koliko zapravo osvežavajuće izgledate u zelenoj boji?

Ovo je boja koja se ne tako teško, kombinuje uz što šta. Farmerice su svakako pun pogodak u svakoj situaciji i uz bilo koju boju, ali čini mi se da uz zelenu dobiju neki svoj ton i dođu do izražaja, dok se sa nežnijim bojama prilično stope.

Takođe, bela majica je nešto što svaka devojka mora imati u svom ormaru jer nam je ona uvek pomoć pri situaciji: „Ne znam šta da obučem!“ Lako se uklapa i može se nositi i kao osnovni odevni predmet ili pak ispod neke košuljice, sakoa i tome slično.

Smelost je nešto što svakako posedujemo, samo se postavlja pitanje u kojoj je meri izražena kod svakoga od nas. Kada je moda razlog koji nas navodi ka tome da iskažemo našu smelost, većina devojaka se ističe i dozovljava sebi da se oslobodi „blama“, stidljivosti i one bespotrebne misli :“šta li će reći?“, „ne mogu ja ovo da nosim, iako mi se dopada, smejaće mi se“. Toliko često sam čula i osetila ove nekada neizrečene misli. Neshvatajući da svoj stil same gradimo i da je ustvari najvažnije poneti ono u čemu se osećamo prijatno, često sebe lišavamo izazova i mogućnosti za – BITI DRUGAČIJA!

Da li bi ste se usudile da na sebi imate više od jednog odevnog komada zelene boje? Poput, cipela i sakoa? Zašto da ne, zašto se stapati u masi mnogih? Dozvolite sebi različitost i posebnost i budite primećeni, ali primećeni kao sigurna i vedra devojka, baš kako to zelena boja i nalaže.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ