DUH     22.06.2022.

Žena koja je uspela da pobedi jednu opaku bolest – Promocija knjige „Ti si ta“, Ana Dornik

Žena koja je uspela da pobedi jednu opaku bolest. Koja se zalaže za zdravlje žena i prevenciju. Neko ko na društvenim mrežama propagira zdrav način života je Ana Dornik, predsednica udružena Žena uz ženu, za žene obolele od karcinoma. Pored svega što pruža ženama, poklonila im je možda i nešto što je najvrednije od nje, a to je njen život u stotinak strana knjige „Ti si ta“.

Ana je svoju borbu prenela na listove predivne knjige, koja vas neće uplašiti, naprotiv. Daće vam snage da se borite sa svim izazovima na koje naiđete.

Knjiga nije omaž bolesti, knjiga predstavlja kako ona kaže „priručnik“ koji će vam pomoći da živite i da se suočite sa svojim problemima.

Foto: Nemanja Vojnović

Interesantno je to da je knjiga afirmativnog karaktera i da će vas stvarno motivisati i dati vam energiju da krenete dalje.

Kako vam ne bismo previše otkrivali, pozivamo vas da nam se pridružite 25.06. u hotelu Solaris u Vrnjačkoj Banji, gde će se održati promocija ove predivne knjige koja se čita u jednom dahu. Pozivamo vas da se u periodu od 19.30h do 22h družimo pored bazena uz muziku, tortu i dobro raspoloženje.

Ovaj događaj je i humanitarnog karaktera, jer se deo novca od prodaje knjiga odvaja za pomoć ženama koje su obolele od karcinoma. Divna Ana pokazala nam je još jednom da nije teško biti čovek i da je lepo pomoći na bilo koji način.

Foto: Nemanja Vojnović

Slučajnost ili ne, Shine magazin 25.06. proslava svoj 4. rođendan i tom prilikom želi da doprinese promociji ove knjige. I da zajedno sa svojim gostima da podršku Ani i svim ženama koje prolaze kroz ovo teško stanje. Svoj 4. rođendan Shine magazin poklanja Ani Dornik i ženama kojima je to potrebno.

I zato vas sve još jednom pozivamo da se družimo 25.06. u Vrnjačkoj Banji u hotelu Solaris od 19.30h do 22h. Nećete se pokajati, a mi vas čekamo.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ