Praznični Bazar     30.12.2023.

“Moda za najmlađe kao prava umetnost”, Baby Sophie Star, Jasmina Jokić

Jasmina Jokić kao rođeni zaljubljenik u modu, osnivač je brenda BabySophieStar, odeće za najmlađe. Još kao mala devojčica volela je da se bavi crtanjem, kreiranjem i šivenjem odeće za lutkice. Tokom godina  ideja o formiranju sopstvene modne linije postajala  je sve veća. Pre pet godina Jasmina Jokić odvažila se i otvorila je modni salon za izradu  ženske svečane  odeće i ubrzo je postao jedan od omiljenih salona devojaka koje su brzo dobijale svoje željene odevne kombinacije i haljine kakve se samo mogu videti na modnim pistama i crvenom tepihu. Pogledajte njenu preduzetničku priču!

Srećne okolnosti 

Međutim, pre tri godine, u kratkom vremenskom periodu se dogodilo da je Jasmina postala tetka jedne divne devojčice Sofije i da nekoliko zena tek ostvarenih u ulozi majke  poželi da im se izradi neka posebna odevna kombinacija za izlazak iz porodilišta. Tako su nastale puf gaćice koje cine zaštitni znak ovog brenda i izrađuju se u puno različitih dezena, boja i varijacija osnovnog modela. Mogu biti sa i bez tregera, sa karnerićima, čipkom i tada je otkrivena neizmerna radost i zadovoljstvo u radu sa najmlađim mušterijama. Ideje su se ubuduće samo nizale. 

Kvalitetni i prirodni materijali 

Ono sto je važno od samog početka osnivanja jeste da se odeća za decu izrađuje isključivo od prirodnih materijala, prijatnih za bebinu i dečiju kožu. Važno je i da odeća ima neki poseban detalj po kome bi se izdvajala iz standardne ponude tržišta. 

Odevna kombinacija uvek mora biti potpuna, pa tako uz svaku haljinicu ili puf gaćice se dobija i mašna za glavu, rajf, šnalica u istom dezenu kao odeća kako bi sve bilo u tonu. 

Idealan poklon 

BabySophieStar je brend koji je na prvi pogled sladak, neodoljiv, raznolik. Samim tim može biti idealan odabir za poklon za dečiji rođendan, krštenje ili bilo koju drugu proslavu. Upakovan je u  lepu, ukrašenu kutiju, sa personalizovanom posvetom

 
Ponudu možete pogledati na instagram i facebook profilu @baby.sophie.star. Za sva pitanja i porudžbine kontaktirati putem vibera ili whatsapp na 0601313403.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ