PREDUZETNICI     07.11.2020.

ŽENE PREDUZETNICE: Unikatno, drugačije, originalno – Ambient glass, Ana Belanović

Ana Belanović je dokaz da sve možeš, ako dovoljno želiš. Od menadžerske pozicije u velikoj kompaniji, do posla koji je sama stvorila i kom danas neizmerno uživa. Očarana lepotom stakla upustila se u svoju preduzetničku misiju. Ana Belanović se danas bavi izradom različitih upotrebnih predmeta od stakla, kao i izradom unikatnog nakita. Pogledajte kako je uspela da ostvari svoj san i stvorila Ambient Glass

Očaranost koja traje već petnaest godina 

“Lepotu stakla sam otkrila pre 15 godina. Tada me je očarala  lepota obojenog stakla, prelivanje boja, različite teksture i refleksija koja se stvara u dodiru sa svetlošću. Strast prema staklu me je vodila prema izučavanju različitih tehnika“Tiffany“, fuzija (topljenje stakla), oslikavanje na staklu…”, ističe Ana. 

Još dok je radila u kompaniji maštala je da se bavim kreativnim radom i da bude što više sa svojom porodicom.  Pre 3 godine kupila je peć za topljenje stakla i krenula da ostvarujem svoj san. Iz te ljubavi nastao je Ambient glasssa željom da se dočara lepota stakla u nekom novom svetlu na našem tržištu. 

Posebni i unikatni proizvodi 

U svaki rad utkala je puno ljubavi, znanja, posvećenosti i vremena da bi se stvorilo nešto posebno i lepo. Svaki rad je poseban i unikatan i ne postoji mogućnost da se naprave dva identična rada. Pored pravljenja različitih upotrebnih predmeta od stakla, počela je da izrađuje i nakit od specijalnog Dichroic stakla. Dichtroic staklo je posebno staklo koje u sebi sadrži različite primese metala i oksidanata koje mu daje posebnost i mogućnost da je jedan komad stakla preliva u više boja i da bude sjajno.  

Ukoliko želite nekome da poklonite unikatan i drugačiji poklon, Ambiet glass je pravi izbor. Isto tako i ukoliko želite da nabavite nešto apsolutno inovativno i posebno za svoj dom.

Sve proizvode koje Ana pravi možete pronaći na društvenim mrežama:

Facebook: Nakit – artrayjewelry ; Staklo u enterijeru –  ambient_glass.

Instagram: Nakit – artray_jewelry ; Staklo u enterijeru –  ambient.glass.

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ