HEDONIZAM     05.12.2023.

Dizajneri su se složili, OVO je najbolji način za dekoraciju doma sa STILOM – Tapete su saveznik svakog prostora

Ukoliko se spremate za renoviranje kuće ili stana, sigurno ste razmatrali postavljanje tapeta na neke zidove. Čak i ako želite da bez mnogo rušenja i prljanja stana osvežite prostor, tapete su idealno rešenje za vas. 

Za sve ljubitelje enterijera sa istančanim ukusom izdvajamo još jedan trend koji u svetu interior design pravi razliku. Nekada simbol ne tako popularne estetike osamdesetih, danas nit koja daje dizajnerski pečat svakom enterijeru – tapete su se vratile u život na velika vrata i sada čine sastavni deo dizajnerskih rešenja koja prave razliku. 

Tapete imaju mnoge prednosti kao što su maskiranje lošeg, oštećenog dela zida ili grešaka na njemu. Budući da se u današnje vreme tapete mogu napraviti po narudžbini, jedna od najboljih stvari kod tapeta je što možete da ih učinite originalnim. Štampa foto tapeta na PVC folijama postaje sve popularnija i izradu takvih tapeta možete naručiti u bilo kojoj dimenziji i motivu.

Instagram will load in the frontend.
==

Tapete možete staviti na deo zida, na udubljenje zida ili preko celog zida. Upravo u ovome leži još jedna pozitivna strana postavljanja tapeta – ne morate ih postaviti na ceo zid da biste promenili izgled vaših prostorija. Tako ćete uštedeti, a efekti će biti toliko neočekivani da ćete poželeti da nastavite da eksperimentišete i u ostalim prostorijama. 

Instagram will load in the frontend.
==

Učestalo je korišćenje tapeta u stanovima i kućama, a manje u radnom prostoru. Budući da se trend postavljanja tapeta vratio, verovatno je da će se i firme sve više odlučivati da svoje kancelarije oblepe inspirativnim tapetama koje će na veoma lak način osvežiti radni prostor. 

Izbor boje tj. dezena tapete veoma je važan kao i ispravan način montaže kako bi ove zidne obloge što duže trajale i izgledale lepo sve vreme.  

Zahvaljujući specijalnim tehnikama izrade, savremenom dizajnu i širokoj paleti boja i deznena, tepete su u vrhu liste tehnika obrade i ukrašavanja zidova, bilo da je u pitanju dečja soba, kuhinja, poslovni prostor ili bilo koji drugi unutrašnji zid.  

Instagram will load in the frontend.
==

U poslednje vreme veliku popularnost su stekle upravo foto tapete jer kupcu ostavljaju dosta mogućnosti za izbor – od same fotografije, do vrste materijala, dimenzija i slično. Foto tapete su sastavljene iz delova, tj. ne prodaju se u rolnama kao klasične tapete. 

Za razliku od klasičnih tapeta koje su se ranije koristile u velikoj meri i čije dimenzije su unapred određene, sve u vezi sa tapetama iz naše ponude bira kupac. Niste ograničeni bilo kakvim standardnim dimenzijama već možete dobiti tapete napravljene posebno za vas.  

Na raspolaganju vam je i pomoć naših dizajnera ukoliko su vam pri izboru potrebne konsultacije i dodatni saveti. U zavisnosti od prostorije za koju su tapete namenjene i vaših posebnih želja i potreba, pronalazimo najbolje rešenje koje će vaš prostor oplemeniti dodatno i uneti u njega novu dimenziju. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ