TELO     15.09.2020.

Dragocena prirodna ulja protiv strija i ožiljaka

Strije ne predstavljaju dugoročan zdravstveni problem, međutim estetski veoma mogu da utiču na naš izgled i samopouzdanje. Ovo se donekle odnosi i na ožiljke. Prirodna ulja protiv strija i ožiljaka su ono čemu 90% ljudi daju šansu u prevenciji i otklanjanju istih. Najosetljivija grupa, trudnice i dojilje se posebno okreću borbi uz prirodna ulja protiv strija i ožiljaka.

Zbog toga je Uriage Bariederm-cica dermatološko ulje sačinjeno od 99,9 % sastojaka prirodnog porekla, a svojom nežnom teksturom i nemasnim finišom, namenjeno je svim tipovima kože pa čak i onim najosetljivijim. Što znači možete ga koristiti pre, tokom i nakon trudnoće, kao i dojenja. Pogodno je za lice i telo, za najmlađe i ono što je posebno zanimljivo, možete ga nesmetano koristiti i nakon operacija.

Saveti dermatologa protiv strija

Trudite da svakog dana imate raznoliku ishranu bogatu voćem i povrćem, da pijete dovoljno vode, budete fizički aktvni i priuštite sebi trenutke relaksacije i užitka sa Uriage Bariederm-cica dermatološkim uljem. Naše telo mora da se adekvatno neguje kako iznutra tako i spolja.

Prirodna isceljujuća ulja u jednoj bočići čistog užitka

Uriage Bariederm-cica dermatološko ulje utiče na nastanak strija i unapređuje elastičnost i tonus kože. Može se koristiti pre, tokom i nakon trudnoće uključujući i period dojenja uz obaveznu higijenu bradavica pre podoja.

Zahvaljujući organskom jojoba ulju, koje je bogato omega masnim kiselinama, štiti i umiruje kožu;

Organsko avokado ulje umiruje kožu zahvaljujući masnim kiselinama, karotenoidima, vitaminima C i E; suncokretovo ulje hrani kožu omega 6 kiselinama i vitaminom E.

Prirodom u borbi protiv ožiljaka

Tamanu ulje je bogato polifenolima koji imaju intenzivno zaceljujuće dejstvo na kožu. Uz patentirani sastojak koji unapređuje faktore rasta kože (GF repair), biljne skvalane i bisabolol, ova formulacija limitra ožiljke na koži.

Ožiljak je glatkiji, intenzitet boje je ublažen i sveukupni izgled ožiljka bolji!

Za tretman svežih ožiljaka, a u cilju sprečavanja stvaranja keloidnih ožiljaka, idealno je ispoštovati protokol tretiranja oštećene kože. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ