MODNE VESTI     07.09.2022.

ELEGANTNA HALJINA TAMARE DRAGIČEVIĆ OSVAJA: Glumica poput holivudske dive prošetala crvenim tepihom u Zagrebu

Tamara Dragičević i Petar Benčina sa razlogom važe za najstilizovaniji par na domaćim prostorima. Uvek su savršeno doterani, a modnim odabirima pariraju i svetskim zvezdama. Lepa glumcia je neko od koga možemo mnogo da naučimo, kada je stil u pitanju, jer se radi o ženi koja zna da se obuče u skladu sa prilikom i koja prati najnovije trendove, pa tako uvek izgleda kao sa naslovnice svetskog modnog magazina.

Instagram will load in the frontend.

Ovog puta, glumica je otputovala u Zagreb kako bi prisustvovala događaju  poznatog brenda na kom su se pojavila mnogobrojne slavne ličnosti.

Tamara je ponela crnu haljinu sa šljokicama na jedno rame i ovim pojavljivanjem priredila pravu lekciju glamura i elegancije. Neobičan kroj i efektan nakit bili su dovoljni lepoj glumici da zablista u Hrvatskoj i bude ponovo glavna tema svih modnih magazina.

Instagram will load in the frontend.

Crvenim tepihom je prošetala sa elegantnim suprugom Petrom Benčinom.

Pored glamurozne haljine, Tamara je uspela da iznenadi izborom obuće. Naime, lepa glumica je na nogama nosila cipele koje će biti apsolutni hit ove sezone, a radi se o glomaznim mokasinama sa velikom zlatnom kopčom.

Izvor Wanted.rs

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ