TELO     17.12.2018.

Fitness i ishrana: Nemanja Jovićević

Dragi čitaoci, od danas krećemo sa rubrikom u kojoj ćete moći da pročitate sve o zdravoj ishrani, pravilnim treninzima, redukciji telesne težine itd i to sve iz ugla jednog profesionalca, sportiste i trenera, Nemanje Jovićević.

Personalni trener,  Nemanja Jovićević, Završio je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, smer: kondicija. Bio je povremeni reprezentativac košarkaške reprezentacije Srbije i igrač KK ,,Crvena Zvezda”.  Sarađujući sa najboljim košarkaškim trenerima, stekao je neprocenjivo iskustvo, koje koristi u radu sa sportistima i rekreativcima. Takođe, radio je  u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj selekciji KKŽ ,,Crvena Zvezda”, sa ženskom košarkaškom reprezentacijom Srbije, kao  i u  BAL-u (Basketball Academie Limburg – Holland). Na polju fitnesa najviše  se fokusirao na programe redukcije telesne težine i hipertrofije. U City Fitness klubu, kao personalni trener, radi od 2009. godine. 

    Upravo on će vam pisati  o raznim temama vezano za trening (svakog ponedeljka)  i zdravu ishranu (svakog četvrtka).

    U njegovim tekstovima ćete imati prilike da čitate o efikasnom vežbanju i fitnesu, zdravoj ishrani, zdravom životu, o pravilnom razvoju dece, fizičkoj aktivnosti u trudnoći i nakon porođaja.

    Takođe, ukoliko budete imali pitanja vezano za teme o kojima bude pisao, slobodno ih ostavljajte u komentarima ispod teksta. Nemanja će, sa zadovoljstvom, odgovoriti na njih.

Nemanju možete  kontaktirati na mejl:

jovichevich@gmail.com

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ