MODNE VESTI     27.11.2018.

Fotografije našeg fotografa oduševile Stefana Gabbanu! EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Nedavno, nas poznatni modni fotograf i marketing direktor, Đorđe Bukvić radio je prestižnu kampanju sa High End, svetskim brendovima na šta nije ostao imun ni Stefano Gabbana koji je javno pohvalio ovaj projekat. Naime, u sjajnom ambijentu Regent Hotela u Porto Montenegru, u susret magičnoj novogodišnjoj noći koju će tamo i proslaviti, Đorđe je sa svojim timom snimio možda jedan od najskupljih editorijala na tom području. Kao jedini, ekskluzivni zastupnici svetskih brendova, Milano Outlet i Fashion Gallery su Đorđa angažovali da svoju viziju pretoči u ove sjajne vizuale.

 

Đorđe: Odavno se nisam osetio ovako ponosnim nakon nekog projekta, kao posle ovog. Tri dana smo proveli na dugim snimanjima, veliki tim je radio na realizaciji ovih fotografija, a ekipa Regent Hotela u Porto Montenegru je učinila zaista sve da nas boravak i rad učini posebnim i olakšanim. Ostvarili smo sjajnu saradnju koja će se nastaviti, već prilikom praznika kada ovaj prestižni hotel zaista sprema spektakl. Posebnu čar svemu, doprineo je i Stefano Gabbana koji je repostovao naše fotografije sa snimanja ove kampanje.

 

Ivana nosi Balenciaga cizme i Gucci komplet by Fashion Gallery, Andjela nosi Fabricio Gabazzi bundu i Gucci pojas

Ivana nosi Balmain majicu, suknju i Alexander McQueen jaknu, Stefan nosi Dsquared jaknu, Balmain majicu i farmerice, Andjela nosi Balmain haljinu by Fashion Gallery

Ivana nosi Balmain suknju i majicu, Alexander McQueen jaknu by Fashion Gallery

Dolce and Gabbana full outfits by Fashion Gallery

Ivana nosi Alexander McQueen haljinu, Stefan nosi DolceandGabbana duks i Balmain jeans by Fashion Gallery

Ivana nosi GUCCI by MilanoOutlet

 

Modeli: Ivana Radoman, Stefan Kolarevic, Andjela Vukadinovic

Make up and Hair: Vlado Beauty Bar

Stylist: Marko Jovovic

Assistant of Photography: Jovan Vukomanovic

 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ