HOROSKOP     23.11.2020.

Horoskop: Ko će imati finansijskih problema, a ko novu ljubav?

Pred vama je još jedan nedeljni horoskop! Pročitajte šta vas to čeka tokom nedelje na različitim životnim poljima! Bilo da je u pitanju posao, ljubav, porodični odnosi ili bilo koji drugi segment, uz nedeljni horoskop dobićete odgovore na sva pitanja!  

Ovan 

Petkom treba da se opustite, ali radite više nego ikad. Sezona praznika je pred vratima i zaista ćete kupovati dok ne padnete. Međutim, pre nego što posegnete za kreditnom karticom, pobrinite se da imate novac. U subotu provedite kvalitetno vreme sami. Sada je vreme da se vratite unazad i usredsredite se na svoje emocionalne potrebe pre nego što počne novi mesec. 

Bik 

Petak je za romantiku, bez obzira na to da li nekoga upoznajete po prvi put ili ponovo otkrivate svog partnera. A ako vas ljubav ne zanima, horoskop kaže da je sjajno vreme da izrazite ljubav prema sebi i brigu o sebi. Zapamtite, vi ste najbolji partner koga ćete ikada imati. 

Blizanci 

Nakon tihe nedelje, vikend započinje sa dobrom notom. Ovaj divan aspekt mogao bi se manifestovati u finansijskim neprilikama. Uživajte, ali ne trošite sve na jednom mestu.  Ne zaboravite da se brinete o sebi. Obavezno spavajte i vežbajte. Neptun napreduje u vašem sektoru karijere, čineći ovo pogodnim trenutkom da potražite posao iz snova ili obratite veću pažnju na svoju javnu sliku. Nikad se ne zna šta se može dogoditi. 

Rak 

Posle neverovatnih nedelja, planete se kreću donoseći neke divne promene u vaš ljubavni život ili čak nešto dodatnog novca. Neptun je u vašem sektoru filozofije, a sada kada ide napred ovo je savršeno vreme da proširite svoje vidike. To se može manifestovati na različite načine, kao što je sticanje visokog obrazovanja, učenje nečeg novog ili planiranje odmora iz snova. 

Lav 

Stvari napokon idu svojim tokom. Posle svih tih nedelja borbe, nade i čežnje, konačno vam se događa sve baš onako kako ste zamislili. U subotu je vreme da duboko preispitate svoje emocije i otkrijete koren svojih nevolja. Pokušajte da se borite protiv ovih zavodljivih fantazija i dođete do istine o svim pitanjima – čak i ako je to teško. 

Devica 

Romansa je za vas u vazduhu, Devica. Posle nedelju dana napornog rada, spremni ste za malo ljubavi. Romantika se može dogoditi na najčudnijim mestima i mogli biste biti iznenađeni ovim preokretom sudbine. Ali ne zaboravite da se suprotnosti privlače! Pokušajte da ne napadate partnerove greške, ali nemojte ih gledati ni kroz ružičaste naočare. Budite razumni i pažljivi. 

Vaga 

U petak se Venera u Škorpiji suprotstavlja Uranu u Biku, donoseći vam neke neočekivane dobre vesti. Ako ste mislili da određeni ček nikada neće stići ili vas poslodavac neće nazvati, proverite ponovo! Neptun je u vašem zdravstvenom i rutinskom sektoru i njegovo kretanje napred može da izazove nekoliko stresiranja na ovom području. Nije loše vreme za planiranje godišnjeg odmora. 

Škorpija 

Iznenađujući zaokret sudbine mogao bi dovesti do nekih zadovoljavajućih promena. Ako ste trenutno u vezi, ovaj aspekt bi mogao da promeni vaš status na sasvim drugi nivo posvećenosti. Ako ste slobodni, mogli biste da upoznate nekog posebnog. Prihvatite mogućnosti! Ovo je dobro vreme da istražite i svoje emocionalne i duhovne dubine. Međutim, budite oprezni. 

Strelac 

Emocionalne promene mogle bi poljuljati vašu dnevnu rutinu u petak. Međutim, ove promene nisu loše. One su samo iznenadne i mogu uticati na vaše finansije i veze. Ne brinite. Sve će to uspeti. 

Jarac 

Nakon lagane sedmice, petak vam daje još jedan problem koji treba da rešite pre nego što se odjavite za vikend. Ako ste umetnički nastrojeni, možete početi pisati roman ili stvarati umetnost. Ili možete početi da koristite zakon privlačenja da biste manifestovali svoje snove i želje. Samo zapamtite da se zabavite i ne fokusirajte se na rezultate. 

Vodolija 

Horoskop predviđa iznenađujući događaj koji je komplikovaniji nego što se prvobitno čini. Budite oprezni i verujte svom instinktu. Ako se nešto jednostavno ne sabere, vreme je da istražite ta osećanja. Takođe je važno braniti svoja osećanja svima koji mogu da pokušaju da ih omalovaže ili pokušaju da im bace sumnju. 

Ribe 

Uvek mislite srcem, ribe, to je ono što volimo kod vas! Međutim, kada se u petak Venera u Škorpiji suprotstavi Uranu u Biku, možda je vreme da koristite glavu kada je reč o određenoj vezi u vašem životu. Odvojite trenutak da pažljivo i kritički analizirate svoju vezu, posebno ako se dogodio događaj koji je izazvao neke sumnje. Ako je to čvrst odnos, može se zadržati i mala analiza. Ovo je divno vreme da stupite u kontakt sa svojom kreativnom stranom. 

Ukoliko ne želiš da propustiš novosti, prijavi se na naš newsletter!
PROČITAJ JOŠ